You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Сваляне на корем - диета и упражнения

koremКорема е една от най-трудните части за оформяне и стягане, но красивата преса било то на жена или мъж е уникално секс и поради това много хора искат да я имат, но малко успяват. Ако и ти исках да имаш стегнат корем и плочки, но все още имаш бирено коремче и излишни мазнини, значи тази програма е точно за теб. Само за 30 дни ако я спазваш ще успееш да покажеш плочки и на твоя корем.

 

Корем се оформя с кардио

Всеки знае, че за да започнете да горите активно мазнини е нужно съчетание от добра диета и добри упражнения. В първата част на тази статия ще наблегнем на упражненията за корем, а във втората на примерен хранителен план за отслабване и оформяне на релефа на корема.

Най-добрите упражнения за сваляне на подкожни мазнини са кардиоупражненията. Но не 10 минути, не и 20. Нужно е активно движение в рамките на поне 30 минути. Ако ви е трудно да тичате толкова време започнете с по-лек режим. Велометара е идеално средство за това и е създаден за жени и мъже с наднормено тегло, които за първи път влизат в залата. Правете сутрин на гладно 30 минутно кардио. След това вечерта посетете отново фитнес залата този път правете нормалните си упражнения предвидени в седмичната или месечната ви програма и в края на тренировката още 30 минути кардио.

Ако сте начинаещи запазете този ритъм поне 15 дена, за да може организма да свикне с новото натоварване. Не забравяйте, че най-важното е тениската да е добре изпотена. За по-бързи резултати може да използвате донапренови колани за корем или просто и най-обикновено кухненско прозрачно фолио. Това ще спомогне за термогенезата и изгарянето на мазнините.

След 15 ден е нужно да подканите организма си да гори по-интензивно. Започнете тренировките с поне 10 минути тичане на пътека и след това 30 минути каране на колело. Знам, че за начинаещите звучи трудно, но няма друг начин да се отслабне в корема освен интензивно тичане и много потене.

Плочки на корема

Мечтата на всяко момиче и момче е да има завидни и добре оформени плочки на корема. Но това може да стани едва когато сте изгорили излишните мазнини. Дефакто плочки на корема има всеки имате и вие имам и аз, но при някои хора те са замаскирани от обилно количество подкожна мазнина.

Диета за плосък корем

За да свалите корема е нужно, да спазвате определена диета. Не е задължително да бъде строга диета за отслабване. Не забравяйте, че вие водите вече активен начин на живот ходите сутрин и вечер до фитнес залата и за да спазвате този ритъм имате нужда от енергия.
Започнете деня с лъжица мед или на гладно отидете да карате колело. След приключване на тренировката закусете добре. Закуската е най-важното ядене за деня. Добре е да приемете бавноусвоими въглехидрати може да си ги набавите от мюсли или овесе. За приготвянето им може да използвате кисело мляко с ниско съдържание на мазнини. Към закуската добавете и едно сварено яйце, цялото.

Обяда е времето в което трябва да набавите достатъчно количество протеин за организма, защото всяка структура – кожа, коса, нокти и пр. се изгражда от протеин. Добре е да обядвате с пилешка пържола и гарнитура картофи, може да хапнете риба или телешко месо.

След 2 часа хапнете плод, плодът е ценен източник на бързи въглехидрати, а захарите са растителни и те са полезни за стимулиране на метаболизма. Следващото хранене е в 16ч. отново трябва да се подсилите с въглехидрати за да имате сила да посетите фитнес залата и да тренирате активно. Последното ядене за деня е най-добре да е не по-късно от 20ч. в него наблегнете на храните богати на протеини, хапнете извара.

Хранителни добавки за плосък корем
Всяко начало е трудно добре е да заложите и на различни хранителни добавки и средства за да ви подпомогнат за постигане на крайната цел, а имено оформяне на стегнат корем – плосък и с добре очертани плочки.

Това, което мога да ви препоръчам е:
Протеинов шейк – цената му е различна и зависи от количеството обикновено 2кг сух шейк струва около 95лв. Приготвя се с прясно мляко и може да бъде използван като заместител на едно ядене. Той съдържа около 23-25гр. протеин, 1-2 грама въглехидрати и 0 мазнини. Това е една високо качествена храна. Приготвена с ниско маслено прясно мляко е идеално за всеки мъж и жена, който посещава фитнес залата и тренира активно.

Хранителна добавка SOS силует – това е една сравнително непозната хранителна добавка на нашия пазар. Съдържа CLA това е най-мощното средство което екстрахира мазнини и ги превежда до мускулните клетки където се изгарят. Вие оформяте стегната мускулатура и плосък корем, а в същото време изобилствате от енергия, не се забелязва умора. Перфектно средство за всеки, които иска да има стегнат корем за 30 дена. Цената му е около 55лв.

Лепенки Derma v10 – това е друг продукт, който вече е известен в България и много жени успяха да свалят излишните килограми с помощта именно на тези лепенки. Те потискат глада и помагат на жените да се борят ефективно с килограмите, стимулират изгарянето на мазнини и като цяло благоприятстват и стимулират отслабването на цялото тяло. Цената им е около 35лв.

Това е програма за плосък корем, която ако я спазвате гарантирано след 30 дена ще имате корено различна фигура и ще се харесвате в огледалото. И помнете  всичко е във вашите ръце!

Отслабване в корема

 

573
com_content.article
(9 гласа, оценка 3.89 от 5)
Сваляне на корем - диета и упражнения3.89 от 5 от общо 9 гласували.