You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Отслабване в корема с диета

plosyk koremЕдин от най-разпространените варианти за свалянето на 2-3 килограми и сантиметри от областта на корема това е спазването на диета за корем. Със спазването на подобна диета вие ще свалите обиколката на корема поради два факта.Първия факт се дължи на това, че прекомерното приемане на храни разширява стомаха, който подува корема. Може би сте забелязали подуване в горната част на корема, което се дължи на това прекомерно преяждане. В долната част на храносмилателната система, ще се освободи пространство в тънкото и дебелото черво, ще намали тежестта в корема и ще намали неговата обиколка.

Втория факт е че тази диета наистина помага, не само да намалите съдържанието в стомаха, но и да свалите някое друго излишно килце.

Диета за отслабване в корема

За да намалите обиколката в корема трябва да спазвате няколко прости правила. На първо място количеството на храната трябва да се разпределя в правилна последователност.

В началото на деня ако спазвате тази диета трябва да приемете по-голямо количество въглехидрати и равни порции протеин и мазнини. Добре е мазнините да са от т.нар. здравословни мазнини, а въглехидратите да са с удължено освобождаване ценен източник на такива въглехидрати са овеса, мюслито. Протеина също е добре да е в равни части бързо усвоим, за да задоволи нуждите на организма от белтък след 8 часовия сън и в същото време да има протеин с продължително освобождаване (източник на такъв протеин е изварата и млякото).

За да свалите корема с тази диета, на обяд трябва да намалите количеството на храната като го изравните в пропорции 1:1:1 . Тук наблегнете отново на бавно усвоилите въглехидрати, протеинен източник е най-добре да бъде от место, а мазнините от риба. Ако нямате възможност просто се постарайте да спазите тази пропорция в хранителните вещества както е описано в тази диета.

Следобедната закуска когато искате да свалите корема с диета се състои от бързо усвоим въглехидрати, но източника им задължително трябва да бъде плод. Може да консумирате грозде ако нямате сила, а ако чувствате заряд достатъчен заложете на родните ябълки или екзотичните банани.

Вечерята задължително трябва да бъде най-късно в 20:00. Тя трябва да съдържа 2:1:1 като протеина трябва да е два пъти повече от всички останали хранителни вещества, мазнините и въглехидратите трябва да са в равно количество. Постарайте се въглехидратите да ги набавите от зеленчуков източник.

По време на тази диета ограничете консумацията на кола и други газирани напитки, ограничите консумацията на кристална захар, пийте кафето чисто без подсладаители. Сладките изделия също се ограничават заменете ги с плод. В рамките на четири седмици с тази диета за корем, ще успеете да свалите няколко сантиметра от обиколката на вашия корем

Отслабване в корема

574
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Отслабване в корема с диета5.00 от 5 от общо 2 гласували.