You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Отслабване за 30 дни стъпка по стъпка

otslabvaneМного от нас искат да свалят излишните килограми и да имат по-красиво и стегнато тяло. В търсене на правилната формула подлагаме организма си на строги диети, на лишения, на много активни физически натоварвания но в крайна сметка килограмите си стоят същите, корем издут, а дупета по-голямо от колкото ни се иска.


И при мен беше така, докато не открих тайната на правилното отслабване. Реших да ви споделя как лично аз отслабнах, не задължавам никой да ми вярва, но тези от вас които решат да споделят моя опит ще се уверят в това, че да отслабнеш е математика и чиста наука, а не просто думи.

С какво се храня
Моята диета в период на отслабване е много проста.
Сутрин започвам с около 80гр. мюсли слагам ги на око не ги претеглям, 200 гр. кисело мляко 0,1% масленост и една лъжица мед. Закуската е важна тя ни снабдява с въглехидрати. В мюслито се съдържат бавно разградим въглехидрати, които ни подържат в тонус цял ден.

Обядвам около 12 часа. Обяда ми се състои в 1 пилешка пържола – филе от гърди изпечено на скара, след още 2 часа хапвам поредната пържола отново 100 грама. А в 16ч. правя лека закуска с роден плод – ябълка, круша, през лятото пъпеш, пролетта череши или ягоди.

Вечерям най-късно в 20ч., но за предпочитане е 19 и 30. Отново хапвам пилешка пържола и плод за десерт.

Последното ми ядене за деня е извара. Хапвам 50-70 грама от обезмаслената извара. Това е един от най-добрите продукти за отслабване. Има едва 2 гр. мазнини, 0 въглехидрати  и цели 18гр. белтъци. Освен това белтъците са от т.нар. казаин. Това е бавно и трудно усвоим протеин, за разграждането му е нужна енергия, която организма използва от мазнините, а аминокиселините в протеина подхранват организма без да го изтощават. Поради тази причина казаин е добре да се консумира вечер преди лягане.

Както виждате в моята диета за отслабване няма нищо трудно и сложно, не усещам глад, а и парите, които давам за храна са в пъти по-малко от нормалните!

 

Упражнения за отслабване

Важно е да се изгради правилен режим на тренировки.  Аз тренирам 3 пъти седмично, не посещавам фитнес залите, тренирам в къщи докато гледам сериал или VIP brother. Всичко е въпрос на желание. Основни области, които тренирам са корем, дупе и бедра.

Основните упражнения са коремни преси, подскачане на въже, кучешко повдигане на бедрата, разтягане, не използвам асансьор и максимално дълго време ходя пеша.

Добавки които пия
За да се постигнат добри резултати не може без „химия”. Хранителните добавки, които използвам не са химия а природни продукти. Пробвала съм редица „чудотворни” хранителни добавки за отслабване – лида, червен пипер и какво ли не още рекламирано из интернет и телевизията. Голяма част от тези добавки за отслабване не помагат поради, което не ви ги препоръчвам. Единственото нещо КОЕТО НАИСТИНА МИ ПОМОГНА са хранителните добавки SOS силует. Начина по-който действат е коренно различен от всички останали добавки за отслабване, но няма да ви обяснявам за какво служат ще ви дам линк сами да си прочетете: SOS Сиулет хранителна добавка за отслабване
Може да ги закупите на цена 57лв. единствено онлайн: Купи SOS силует

Освен добавки за отслабване в периода в който спазвам моята диета аз пия и витамини. Използвам разтворими витамини защото те са ми най-приятни. Имат вкус на сокче. Важен е приема на витамини, защото както забелязахте в диетата се набляга на протеина от животински произход, а плодовете и зеленчуците са в минимално количество.
Витамините, които пия са: СУПРАДИН

604
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Отслабване за 30 дни стъпка по стъпка5.00 от 5 от общо 2 гласували.