You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Отслабва ли се за месец

otslabvaneМного от мъжете и жените с наднормено тегло са се пробвали да постигнат отслабване с 5 и повече килограма за месец, но много от тези хора са разбрали, че отслабването дори с килограм и най-вече задържането на този килограм надолу без да се върне обратно е изключително сложна задача.

Чести грешки, когато се опитваме да отслабнем

Навалянето на килограмите и отслабване особено в областта на корема е сериозно изпитание за всеки един човек. Плочките са мечта, но малко успяват да ги постигнат една от най-сериозните причини, която стои между вас и перфектното тяло това е липсата на воля. Добре е да се гледат различни клипове стимулиращи тренировките, които ще ви нахъсват за по-силна и стабилна тренировка. Добре е да не се застоявате дълго вкъщи защото това отново намалява чувството и желанието за тренировка. Доказано е че музиката помага по-лесно да постигнем целите си особено, когато основната ни цел е отслабване. Добре е докато тичате в парка или на стадиона, във фитнес залата или просто скачате на въже да слушате музика която ви харесва.

Чести грешки при тренировки за отслабване

Упражненията за отслабване са ясни – това са преди всичко кардио упражнения. Много от нас още в първите 2-3 дена дават всичко от себе си опитват се да бягат на пътеката 20-30 мин без спиране, после кростренажор и завършват с колело. В резултат на това не се отслабва, точно обратното стреса, който изпитва тялото ни води до преждевременна умора и централната ни нервна система потиска желанието за тренировка! В резултат на това след около 5 дена тренировки се отказваме да посещаваме повече фитнес залата.

Друга сериозна грешка е правенето на коремни преси,  по време когато подкожната мазнина е в повече. Плочките се появяват когато вече сме намалили подкожните мазнини до 15%. Тогава е добре да се започнат коремни преси, за да се оформи пресата на корема. Преди това риска от травми в кръста е много голям и не оправдан. Имайте в предвид че коремните преси не са упражнение за отслабване, а са упражнение за стягане и оформяне! Ако първата ви цел е отслабване, то забравете за коремни преси!

Чести грешки при диети за отслабване

Най-голямата грешка, която допускат хората когато спазват диета за отслабване това е гладуването. Гладът не е диета, гладът не е и полезен. Лесно отслабване с гладуване – е най-голямата глупост на която вярват хората. Бързите резултати от 1-2 килограма са факт поради намалено количество храна в организма, а не защото се изгарят мазнини.

Друга грешка при спазването на диети с цел отслабване е пълното изключване на мазнините. Мазнините са важни една част от витамините се разтварят единствено в мазнини и липсата на тази хранителна съставка води до недостиг на определени витамини. Ако се притеснявате от количеството мазнини в тялото си наблегнете на ядките и рибата като източник на омега мазнини, които не само, че не са вредни за вашите килограми, но и точно напротив ще ви помогнат да отслабнете!

Имайте в предвид, че понятие като лесно отслабване не съществува, за да изградите прилична физика ще са нужни усилия и доста строг режим! Но всичко е във вашите ръце, ако искате след три месеца да имате по-слабо и стегнато тяло то перфектното време за това е да започнете сега!

Отслабване

 

618
com_content.article
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Отслабва ли се за месец5.00 от 5 от общо 3 гласували.