You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Стрии по време на бременност

стрииСтриите са проблем както на мъжете, така и на жените. Доказано е, че около 80% от хората имат стрии по тялото си, а малцина са тези, които имат вродена защита на кожата от появата на този коварен неприятел. Най-често стриите се образуват на места, които обичаме да показваме през летните месец - бедра, дупе, в областта на паласките, корема, мишниците. Много от жените, които са в трепетно очакване на своето бебе се притесняват, защото с бременността настъпват козметични проблеми по красивото женско тяло.

С напредването на бременността бюста се уголемява, корема също расте с големи темпове, а нежната женска кожа не е свикнала с подобни промени в резултат на което се появяват неприятните нацепвания - стрии.
На пазара съществуват множество марки кремове, лосиони и различни мазила, които обещават какво ли не жените, но резултатите са слаби и не задоволителни.

Основната причина за поява на стрии, безспорно това е загубата на еластичност и ниската хидратация на кожата, забавена регенерация и редица други проблеми свързани с обтягането на кожата, бързо покачване на килограми или скоростно отслабване, но когато очаквате дете то продуктите, който ще изберете трябва да бъде съобразен със защитата на вашия плод.

Може би вече познавате продукти от серията Grazzia Bio-Regen, а специално за бременните жени Grazzia Bio-Regen представя и крем против целулит. Както всички продукти на марката и този не съдържа консерванти. Крема представлява микс от 12 вида растителни масла, пчелни продукти, 100% розова вода, 100% розово масло и ябълков пектин.

Какво ще постигна ако използвам крема против целулит
1.    Ограничаване образуването на нов целулит
2.    Регенериране на стария
3.    Стягане на кожата
4.    Освежаване на кожата
5.    Подхранване на кожата

За продукта може да прочетете още на следния адрес: Grazzia Bio-Regen Срещу целулит

Стрии

619
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Стрии по време на бременност5.00 от 5 от общо 1 гласували.