You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Коремните плочки при жените стават бавно!

uprajneniq-za-koremКоремните плочки при жените стават бавно!
Когато времето на вън е горещо, а мисълта за приятното море е все по-често в главата ни, започваме да се замисляме за това как изглеждаме. При около 85% от жените се наблюдава отпускане на тялото особено в областта на корема, дупето и бедрата. Натрупаните излишни мазнини в тези области се проявяват не само като подпухналост, бирено коремче и прочие, но много често се показват под формата на целулит, а много жени знаят колко е трудно да се бориш с целулита. Това показва нуждата да поддържаме тялото си в добра форма дори и да не е лято. В днешната статия, ще се опитаме да ви предложим програма с помощта на която при редовно спазване за около 2 месеца ще може да покажете коремните плочки и дами помнете няма чудеса!
Храни които не трябва да консумирате
Коремната преса е взискателна, за да я покажете трябва да се подложите на лишения. В следващите няколко реда ще изброим няколко храни от които трябва да се лишите: вафли, шоколад, сладки десерти, тестени изделия в това число бързи закуски (дюнери, банички, хамбургери, тостери), алкохол, газирани напитки, картофи, ориз, бира, свинско месо, кашкавал.

Храни, които се препоръчва да се консумират
В следващите няколко реда ще ви изброим храни, които съдържат пълно качествен белтък и ниско съдържание на въглехидрати и мазнини: Пилешко и пуешко месо, яйца (най-добре само белтъка), сирене, прясно и кисело мляко, извара, соя, варива, вода, плодове, зеленчуци, черен шоколад и др.

За да покажете пресата е нужно да се подложите не само на лишения от страна на храната, но и на физически упражнения. За дамите с по-голямо количество подкожни мазнини през първите седмици от програмата е нужно да започнат с кардиоупражнения. Кардио упражненията най-добре се правят във фитнес зала. Препоръчително е да се правят сутрин на гладен стомах. За да ускорите метаболизма и да постигнете по-бързо отслабване в областта на корема може да приемате и т.нар. fat burner това са хранителни добавки, които спомагат за изгарянето на мазнините и ускоряването на метаболизма. Ако не ви се приемат подобни хранителни добавки може да се опитате със силна доза кафе или енергийна напитка.

За дамите, които имат леко чаровно коремче, то е време да преминат към по-лека програма. Кардиото се прави задължително поне 2 пъти седмично, ако не ви се посещава фитнес зала то може да бягате в парка, да карате колело събота и неделя или както правя аз да скачате на въже в домашни условия. Аз скачам на въже сутрин и вечер (на гладно). Обикновено правя 7-8 мин интензивно скачане! Ако на вас ви е трудно да скачате толкова време може да разделите общото време на по-малки.

За красива коремна преса са нужни коремни преси
С кардио упражненията се горят мазнини, а силовите упражнения като коремните преси спомагат за оформянето и изпъкването на коремната мускулатура.


За да имате красив корем не е нужно да правите по 100 коремни преси! За красивия корем с добре оформени плочки е нужно да се правят разнообразни коремни преси. За да оформите вашата преса ви препоръчвам да изгледате и наблегнете на следната серия от упражнения за корем!
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

620
com_content.article
(8 гласа, оценка 4.25 от 5)
Коремните плочки при жените стават бавно!4.25 от 5 от общо 8 гласували.