You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Себеуважението прави жените по-удовлетворени от секса

sex poziСебеуважението прави жените по-удовлетворени от секса
Секса е двигателно колело в съвременния живот на хората. Липсата или нередовния и некачествен секс повишава нивата на стреса, води до изнервеност и нестабилност във връзката. Получаването на оргазъм от жените не е толкова лесна задача, колкото си мислят мъжете. Оргазъма при жените не винаги е свързан с интимните докосвания и проникването.

До голяма степен оргазма при жените е и психическо преживяване, за да бъдат удовлетворена от секса жените трябва да се себеуважават.

Повечето жени изпитват притеснение когато мъжете виждат голото им тяло, за да се отпусне партньорката и да се наслади на секса мъжете трябва да и покажат, че харесват тялото и, че желаят тялото и.

От своя страна жените за да се насладят максимално на секса трябва да уважават тялото си както и да изглежда. Мъжете харесват различни типове жени, едни харесват по-пухкави, други харесват по-слаби, но щом са решили да бъдат интимни с вас това означава мили дами, че ги превличате сексуално.

Ако жената се научи да уважава тялото си и да се харесва такава каквато е то тогава ще може да се отпусне и да се наслади максимално на секса с избрания от нея партньор.

 

621
com_content.article
(6 гласа, оценка 4.83 от 5)
Себеуважението прави жените по-удовлетворени от секса4.83 от 5 от общо 6 гласували.