You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лепенки за отслабване Derma v10 качество и нежност

lepenki-za-otslabvaneОт близо година на българския пазар се продава един уникален продукт за отслабване лепенки Derma v10. При навлизането на пазара на тези лепенки, повечето от дамите бяха скептично настроени но само след шест месеца лепенките за отслабване Derma v10 се превърнаха във водещ хит на пазара.

 

Лепенки за отслабване защо помагат ?

Технологията, която се използва при лечението на различни заболявания с лепенки е уникална. В България до момента се предлагат само два типа лечение на зависимост с помощта на лепенки – никотинова зависимост и страстта към храната. В Света с напредването на нанотехнологиите учените се опитват да въведат революция и много от проучванията са свързвани с лечението на рак с помощта на трансмисионни лепенки.

Лепенки Derma v10 за отслабване и как се ползват

Лепенките за отслабване Derma v10 са произведени във Великобритания и са само част от гамата продукти, които предлага компанията. В България може да намерите още редица кремове за лице, тяло и ръце, боя за коса, лосиони и шампоани, но те все още имат изключително малак пазарен дял в България, но са добре познати в останалите европейски страни.

Употреба на лепенки за отслабване
За да постигнете ефект с помощта на лепенки за отслабване е нужно да ги използвате правилно. Ако сте решили да пробвате лепенки за отслабване Derma v10 тяхната продължителност на носене е 24 часа и след този период трябва да бъде заменена с нова лепенка. Преди поставянето на лепенката уверете се, че мястото на което искате да ги залепите е чисто и без косми.

Може да изберете къде да ги залепите – корем, бедро, рамо, китка или друго удобно за вас място. Имайте в предвид, че е лепенките е по-добре да се поставят на място с тънка кожа, а не върху груба и дебела кожа!

лепенки за отслабване

 

624
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Лепенки за отслабване Derma v10 качество и нежност5.00 от 5 от общо 1 гласували.