You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Мъжете без коса са по-секси за жените

brus uilisМъжете без коса са по-секси за жените
Липсата а коса и оплешивяването са сериозен удар по самочувствието на много мъже. Последните проучвания на британското медицинско издание “Medical health research UK” сочи, че мъжете без коса са по-секси за зрелите жени.

Проучването е направено чрез допитване на над 1000 жени на възраст между 25 и 45 години. Голяма част от жените не само, че не им пречи плешивостта при мъжете, но дори я намират за възбуждаща и секси.

Специалистите работещи за изданието споделят, че мъжете без коса са възприемани като секс символи благодарение на последните екшън герой от американските филми (Джейсън Стейтъм, Брус Уилис и Вин Дизел) и пр.

Защо жените харесват мъже без коса

Някои от по интересните мнения на анкетираните жени споделени пред английското издание:
„Мъжете без коса са истински мъже, само по-това може една жена да различи, кой мъж е ще дете и мисли детско и кой е зрял”


„Хигиената на мъжете без коса е значително по-висока. Те разбират грижите и тревогите на жените и нуждите от епилация”

„Плешивите мъже не използват шампоаните на половинките си”

Към мъжете които са започнали да губят косата си или вече са я загубили може да дадем следния съвет: превърнете плешивостта във ваше предимство, няма нищо по-сексапилно за една жена от мъж със самочувствие. Липсата на коса може да ви превърне в мачо неустоим за жените!

Мъже без коса

 

627
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Мъжете без коса са по-секси за жените5.00 от 5 от общо 1 гласували.