You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Slimming Aid - Революция в отслабването

slimmingSlimming Aid  е една нова,  но бързо нашумяваща хранителна добавка  за контролиране на тегло, завладяваща сърцата на жени и мъже в Европа, а от скоро се предлага и на Българския пазар. Продукт е произведен по най-високи технологии, които непрекъснато следят за качеството. Slimming Aid се произвежда във Великобритания от технологичния гигант Brunel Healthcare.


Малко думи за производителя
Повечето хранителни добавки предлагани на родния пазар са произведени в Китай или уж в САЩ от никому неизвестни компании, а най-вероятно и в малки гаражи. Фирмата Brunel Healthcare производител на SLIMMING AID е лицензиран производител на хранителни добавки, витамини и минерали член е на British Herbal Medicine Association (BHMA) и е под 24ч. контрол за качество на произведените продукти. Ако искате да се запознаете допълнително с фармацевтичния завод може да посетите и тяхната интернет страница - http://www.brunelhealthcare.co.uk/

 

Защо Slimming AID

Това е революционна хранителна добавка, която няма аналог. Тя не съдържа химикали, а само биологично чисти съставки, които помагат на организма ви сам да намери правилния път към балансираното и идеалното тегло за него. Една от основните съставки на този хапчета за отслабване с кафявото водорасло.

Кавявото водорасло се е доказало като здравословна храна в редица общества. Освен, че е богато на витамини и минерали, които спомагат за красивия външен вид на кожата и косата, последни проучвания доказват и ефекта му за изгаряне на мазнини и забързване на метаболизма. Имено поради тази причина хранителната добавка за отслабване Slimming AID гарантирано ще ви помогне да се преборите с излишните килограми! Ако се съмнявате опитайте.

За кого е предназначен продукта

Slimming AID е създаден специално за жени и мъже на възраст над 25 години, които имат забавен метаболизъм, застоял начин на живот и наднормено тегло. Без значение дали искате да свалите 2-3кг. или 5-8кг. хранителната добавка Slimming AID ще ви помогне. Без да се наблюдава Йо-Йо ефект, защото тялото ви се хармонизира.

Кой не бива да приема Slimming AID

Не използвайте този продукт ако:
- ако сте алергични към някоя от съставките или към йод (всяка таблетка сдържа между 76 - 448 микрограма йод;
- страдате от заболяване на щитовидната жлеза или приемате лекарство за заболяване на щитовидната жлеза;
- ако сте под 18 години;
- приемате други добавки съдържащи йод;
- бременност и кърмене - не приемайте този продукт, защото не е тестван върху тази категория жени!

Всяка опаковка съдържа: 60 таблетки и 1 информационен лис

Може да закупите продукта от: Магазин красота и здраве

Прочетете още за продукта: Революция в методите за отслабване

 

SLimming AID

 

645
com_content.article
(9 гласа, оценка 3.67 от 5)
Slimming Aid - Революция в отслабването3.67 от 5 от общо 9 гласували.