You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лечение на целулит с кафе и захар - домашен лосион

celulitЛечение на целулит с кафе и захар - домашен лосион
Целулитът е бич за всяка жена без значение дали е на 20 или 40. Портокаловата кожа е сериозен козметичен проблем, а ако не се лекува той влияе сериозно върху самочувствието на всяка жена. Поради тази причина рехиме да споделим с вас една рецепта за домашно лечение на целулит.
За да си приготвите домашния лосион за лечение на целулит ще са ви нужни:
Смляно кафе - една кафяна чаша
Кафява захар - половин чаша захар
кокосово масло - една кафяна чаша

Приготвяне
Приготвянето на нашия домашен лек срещу целулит е изключително просто и лесно. Всички съставки се смесват в подходящо дълбок съд.


Начин на употреба
Нашия домашен лосион срещу целулит се използва по време на душ. Сместа се нанася с интензивни движения в областите, които са засегнати от целулит. След няколко масажа лосиона се отмива с хладка вода. След баня е добре да използвате подхранавщо мляко за тяло.

Кокосовото масло е широко използван продукт в козметиката, не само в домашната, но и в промишлената козметика. Кокосовото масло има успокояващ и подхранващ ефект. ТО е подходящо да се използва за омекотяване на кожата на петите и лактите, използва се за подхранване на изтощени краища на косата, а както разбирате в момента може да се използва и в борбата с целулита.

Кафето е мощен ексфолиант лесен и достъпен за всяка една домакиня.

Съчетанието, което ви предлагаме днес е една добра алтернатива на скъпо струващите кремове и лосиони срещу целулит.

За да се преборите изцяло с целулита имайте предвид, че е добре да водите активен начин на живот, да спортувате, да намалите консумацията на алкохол, да имате правител хранителен режим и пр.

658
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Лечение на целулит с кафе и захар - домашен лосион5.00 от 5 от общо 2 гласували.