You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Най-добрите упражнения за плочки на корема

plochkiНай-добрите упражнения за плочки на корема
През последните години от изключително значение е не само да изглеждаш добре, а да изглеждаш перфектно. Редица звезди от бодибилдинг сцената ни показват аполонските тела и на нас ни се иска да постигнем техните резултати. Една от най-трудните групи за оформяне това са коремните мускули. Без значение дали говорим за мъже или жени, красиво оформената коремна преса е важна за всеки един трениращ и уважаващ себе си човек.

 

Кои упражнения оформят коремните плочки

Важно е да се знае, че всеки човек има добре оформени коремни мускули, проблема при по-голяма част от хората е, че те са толкова добре скрити от подкожните мазнини, че никога дори не са подозирали, че имат такива мускули. Истината е, че за да извадите плочките на корема е важно да намалите количеството на подкожните мазнини, а най-добрите упражнения за корем, са тези които ни помагат да отслабване.
Упражнения за отслабване
Сред класическите упражнения за сваляне на килограми това са – бягане на пътека или на стадион, каране на колело (тук за предпочитане на велоаргометър пред каране на стандартно колело на открито), кростренажор – който наподобява до голяма степен тичането, но е доста по-щадящ за ставите, качването на стъпала е също добре упражнение за отслабване, което може да се изпълнява от всеки дори да няма карта за фитнес.

Коремни преси за плочки на корема

Коремните преси също играят роля в процеса на отслабване ( всяка физическа дейност, която натоварва допълнително вашето тяло спомага за изгарянето на мазнини). Въпреки това и да правите по 300 коремни преси на ден, ако количеството подкожни мазнини не под 12% няма да може да забележете ефекта от коремните преси.

Добре е да правите разнообразни коремни преси, които да оформят правилно, горните, долните и средните коремни мускули. Повдигането на краката от вис и ротациите са също задължителни упражнения за оформянето на коремна преса достойни за бог/богиня.

Плочките на корема се оформят в кухнята

Може би сте чували тази сентенция много пъти, но в нея има толкова голяма доза истина. Най-трудната част от всичко е всъщност да спазваме правилна диета за корем. В диетата трябва да бъде намален приема на мазнини и излишни въглехидрати. Основните източници на храна трябва да са пълноценни, да съдържат оптимално количество витамини и минерали, а в същото време да са богати на белтъци.

И не на последно място искам да ви споделя, че коремните плочки се вадят изключително трудно и изчезват много бързо. Необходимо е спазването на строга диета и редовното изпълнение на кардио упражнения за отслабване ( за изгаряне на излишните калории).

упражнения за плочки на корема

 

661
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Най-добрите упражнения за плочки на корема5.00 от 5 от общо 1 гласували.