You are here::
<
 
 
 
 
 
 

На фитнес през новата година

фитнесНа фитнес през новата година
След Коледа и Нова година обикновено килограмите на жените се увеличават чувствително, а то е ясно след обилният Коледен обяд и изкушаващата  вечеря за Нова година и не на последно място баницата с късмети за първия ден след нова година, килограмите автоматично скачат с два три, а понякога и с повече.Началото на новата година е най-подходящото време за отслабване. Причините за това са много, но най-вече високата мотивация за постигане на добри резултати и целите 365 дни, които имаме за да ги постигнем.


Безспорно жените са най-добри в диетите, но ако сте решили не само да свалите някой друг килограм, но и да стегнете проблемите зони като корем, бедра, паласки и гърдите, най-добре е да си вземете карта за фитнес.

 

Нови във фитнес залата какво да правим

Първите стъпки в залата са най-трудни, много от жените  се притесняват, че са дебели, че имат увиснали части от тялото и че изглеждат смешно в очите на другите. Важното е да знаете, фитнеса е място, на което човек да моделира тялото си! Попаднали сте на правилното място и ако покажете мотивация за успехи ще спечелите уважението на хората, а не техните подигравки. Замислете се… много от тези хора преди година две или три може би са изглеждали по зле от вас, но днес са значително по-стегнати, отслабнали и добре оформени! Сега е ваш ред да се вземете в ръце.

Не знам какви упражнения да правя

Нормално е начинаещите посетители във фитнес залата да са малко шокирани от голямото разнообразие на уреди и възможните упражнения. Добре е да се консултирате с фитнес инструктира и да го попитате за най-подходящите уреди за вас! Предлагаме ви да започнете с упражнения за отслабване, последвани от упражнения за стягане, а за част от вас, може би и упражнения за увеличаване на телесната маса няма да са излишни.

Какво да си облека за фитнес

Може би това е един от основните въпроси, който ни задават много жени, които искат да посетят фитнес залата. На първо място отговаряме удобни. Добре е да сте в спортен екип, който да ви позволява свободното движение. Маратонките са задължителни.

663
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
На фитнес през новата година5.00 от 5 от общо 1 гласували.