You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Healthpoint Лепенки за отслабване

jena otslabvane lepenkiЧесто се лутаме из интернет и търсим най-подходящия начин да свалим излишните килограми. От много места ни предлагат различни чудотворни хранителни добавки за мигновено отслабване. Много хора се подлъгват от обещанията да свалят 10кг. за 7 дни без дори да се замислят, че едно подобно скоростно отслабване (дори и да беше възможно) то нямаше да е здравословно. Най-често жените и мъжете с желание да отслабнат остават разочаровани от крайните резултати и посягат към друга хранителна добавка. Няма ли друг начин?


Има разбира се и за това пиша тази статия да ви представя един нов продукт на нашия пазар Лепенки за отслабване Healthpoint.

За кого са предназначени

Лепенки за отслабване Healthpoint са подходящи най-вече за жени. Използването на лепенки за борба с различни заболявания е много ефективен. Много хора успяха да откажат цигарите именно с антиникотинови лепенки работещи по сходен принцип с Лепенки за отслабване Healthpoint. Поради тази причина ние сме сигурни, че лепенките Healthpoint ще ви помогнат да имате тялото, което заслужавате.

Предимството на отслабването с Healthpoint

lepenki za otslabvaneЛепенки за отслабване Healthpoint са 100% натурален продукт. Повечето хора като чуят натурален за тях значи не работи! Но това мислене е насадено от фалшивите продукти залели българския пазар. Активното вещество, което ще ви помогне да отслабнете използвайки лепенките Healthpoint е екстракт от Fucus vesiculosus (кафяво водорасло).

Екстракта от Fucus vesiculosus помага по-естествен начин да ограничите желанието си да похапвате по този начин вие без ДИЕТИ и без да изпитвате ГЛАД ще започнете сами да създавате хранителен режим без преяждане, без тежест в стомаха, а от тук и красива фигура. Освен, че кара организма ви по естествен път да се чувства сит екстракта от Fucus vesiculosus предизвиква горене на мазнините именно там кадете не са ви нужни корема, бедрата и дупето.

Ето я и тайната

1. Вие приемате по-малко количество калории и мазнини
2. Недостига на калории кара организма да изгаря мазнини, за да си набави енергия
3. Тъй като запасите на всеки човек с подкожни мазнини е различен лепенките допринасят за допълнително изгаряне на телесните мазнини, за да може по-бързо вие да имате мечтаната фигура.

Уникално просто и много ефективно без хранителни добавки, без химия и без измама!

Начин на употреба

красива слабаЛепенките за отслабване Healthpoint са с продължителност на действие 24ч. За да постигнете ефекта и да усетите отслабващата сила на лепенките е необходимо да спазвате този период много точно или да я сменяте по-рано! Ако вие не го спазвате най-вероятно ефекта от лепенките за отслабване Healthpoint ще бъде минимален.  Съдържат точно 14 лепенки необходими за 2 седмичен курс за отслабване напълно достатъчен за да видите първите резултати!

Внимание!
Хора с чувствителна кожа може да получат локални зачервявания в областта на лепенката или слаба алергична реакция. Ако това е на лице при вас сменете мястото на поставяне на лепенката с област с по-голяма дебелина на кожата примерно гърба или задната част на рамото. Ако кожата ви продължава да бъде раздразнена спрете да ползвате лепенките за отслабване и се консултирайте с вашия личен лекар или лекар Дерматолог.

Употреба при бременност и кърмене
Преди да почнете курс за отслабване с ленти Healthpoint се консултирайте с вашия личен лекар уведомите го за наличието на екстракт от кафяво водорасло!tq-jenata.com

Къде се лепят?

Лепенките за отслабване Healthpoint може да се залепят на корема, китката, рамото или друга част от тялото и по този начин да останат скрити от всички около вас. По този начин вие ще отслабвате, а всички ще завиждат.

 

Една курс от лепенките Healthpoint включва

Съдържа: 14 лепенки за отслабване
Състав: 15мг. Fucus Vesiculosus във всяка лепенка

 

До 10 Март Четвъртък (включително) цената на продукта е 21лв. вместо нормалната 37лв. Промоцията важи до посочената дата или до изчерпване на промоционалните количества.

Купете от:

Магазин красота и здраве

 

ЛЕПЕНКИ Healthpoint СИГУРНИЯ НАЧИН ЗА ОТСЛАБВАНЕ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

669
com_content.article
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Healthpoint Лепенки за отслабване 0 от 5 от общо 0 гласували.