You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Чай за отслабване Slimming Aid evolution

slimming aid evolutino SLIM&DETOX Пакет  от Slimming Aid evolution

Често се лутаме из интернет и се опитваме да открием най-доброто средство за отслабване – хранителни добавки, сиропи за отслабване и какви ли не други химии с неясен произход и още повече съмнителни Резултати. Ако това се е случило и на вас, нека ви представим нещо ново, не продукт, а цялостна програма и стратегия за отслабван на Slimming Aid Evolution.

.

Slimming Aid Evolution

Е иновативна марка, която си е поставила за цел да помогне на дамите в битката с килограмите. Фирмата залага на трайна и качествена стратегия, а именно не само да се постигне отслабване за седмица, две или месец, но да научи дамите как да задържат изгубените килограми, как да живеят природо съобразно и как с помощта на заобикалящата ни природа да постигат всичко това, което модерната медицина не може да постигне.

Първата гама от продукти, която се предлагат вече на Български пазар е Slim&Detox пакета. Той се състои от два специални чая разработени по революционна рецепта. Те се различават от всички подобни продукти на пазара и сами ще се убедите в това!

Slim Tea от Slimming Aid Evolution

Това е сутрешния чай за отслабване пие се сутрин веднага след ставане на гладно. Това което прави той е:

slimming aid evolution

 

1.    Забързва метаболизма, като ни дава енергия да започнем успешно деня. Забързаният метаболизма кара тялото ни да горим повече калории, а рано сутрин когато стомаха ни е празен източника на тези калории са мазнините, което спомага още от най-раните часове да започнем да се борим с бича на 21 век, а именно излишното количество подкожни мазнини.


2.    Потиска апетита – сутрешния чай за отслабване на Slimming Aid Evolution съдържа изключителни билки, които придават чувството за ситост на организма ни, по този начин приемаме по-малко количество храна. Борим се с вълчия глад, който ни кара да преяждаме. Така поетите количества калории от храната се балансират, а ние изграждаме здравословен режим.

 

3.    Билките в чая продължават да действат през целия ден, като с всеки следващ  ден от програмата ефектът се засилва!


ОтслабванеНека да обобщим, какво прави сутрешния чай за отслабване. Той потиска апетита, приемаме по-малко калории, като това се случва по естествен начин, не на база различни химикали. От друга страна придава енергия на организма и не се чувстваме отпаднали, забързаният метаболизъм изгаря мазнините. Така се постига един пълноценен ефект на отслабване. Но ние не спираме до тук….

 

 

 

Detox Tea от Slimming Aid Evolution

Е вечерният чай, който се пие след последното хранене за деня. Този чай играе изключително важна роля, всеки един диетолог ще ви каже, че организма ни ежедневно се трови от различните химикали в храната, която купуваме от магазина, от нитратите и препаратите с които се третират плодовете и зеленчуците продавани на пазара. Това води до изключително натоварване на организма и черния дроб. Този стрес само по себе си води до забавяне на метаболизма и натрупване на мазнини! Изключително е важно винаги, когато искаме да отслабнем, да прочистимвечерен чай за отслабване организма си. Има различни методи, с които може да постигнем подобно порочистване, но много от тях вършат само повърхностна работа. Detox чая на Slimming Aid Evolution съдържа първокачествени билки с доказано действие. Всяка една билка е с гарантиран произход, а количествата им са точно определени със специална рецепта. Всеки един чай, който си приготвите е с едни и същи вкусови качества и една и съща доза от полезни вещества!

С какво ще ми помогне Detox чая
1.    Пречиства организма от различни химически агенти, които приемаме в ежедневието с храната  (отрови, радикали и прочие), които не само, че водят до затлъстяване, но и цялостно разболяват организма и са предпоставка за развитие на ракови клетки.
2.    Detox чая успокоява организма и го подготвя за пълнокачествен сън. Много хора страдат от разстройство на съня, а сутринта все още са изморени. Това е стрес за организма, билките в Detox чая спомагат за подобряване на режима на съня.
3.    Потиска апетита, като по този начин се бори с вечерният глад!
4.    Поддържа метаболизма на организма в балансно състояние.
Slim and Detox програмата продължава 20 дена, след което се правят пет дена почивка и може да се направи още един пълен курс за постигане на още по-добри резултати!

Slimming Aid Evolution ви помага на цели три нива, а не както повечето продукти за отслабване само на едно. От една страна апетита ви намалява така приемате по-малко калории, от друга страна се засилва метаболизма и горите повече калории, а на трето ниво прочиствате организма си. Повечето жени, които са използвали Slim&Detox програмата споделят, че не само успяват да свалят излишните килограми, но се чувстват много по приятно в собственото си тяло!


За максимален ефект от продукта се препоръчва ограничаването на газираните напитки и алкохола. Тях е най-добре да ги замените с вода.

 

С колко килограм ще отслабна ?chai
Това е може би е въпросът, който вълнува почти всеки! Докато повечето продукти за отслабване ви гарантират 10-15 килограма (а всъщност не сте мръднали нито с грам), то ние не може да ви дадем конкретна цифра и ще оставим на вас нашите потребители да споделите реално постигнатите резултати, а ви уверяваме, че Slimming Aid Evolution ще се превърне в любима ваша марка сега и за в бъдеще винаги когато имате нужда!


До 22 Април Петък (включително) цената на продукта е 24лв. вместо нормалната 39лв. Промоцията важи до посочената дата или до изчерпване на промоционалните количества.

 

Може да закупите комплекта от:  Магазин красота и здраве

 

 

 

 

 

 

 

 

 

675
com_content.article
(2 гласа, оценка 3.00 от 5)
Чай за отслабване Slimming Aid evolution3.00 от 5 от общо 2 гласували.