You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Упражнения за стегнато дупе

stegnato dupeЖенската фигура изисква да бъде изваяна така, че да съчетава едновременно нежност, но и чаровен сексапил. Една от важните зони за всяка една жена това е нейното дупе. Стегнатото дупе е изключително важно от една страна то се харесва на мъжете, а от друга страна е и символ за подържана жена. Ето защо решихме да ви предложил няколко прости упражнения с които да постигнете едно наистина секси и стегнато дупе.В световната практика въпроса за стягане на седалишните мускули е широко засегнат. Правени са дори изследвания за това кои упражнения са най-ефективни за стягане на дупето. Изследванията са правени с сложния уред носещ наименованието електромиограф. От изследванията става ясно, че най-добрите и ефикасни упражнения за стягане на дупето това са полукяканията.

Упражнения за дупе в къщи
Не е задължително (макар, че е желателно) да ходите на фитнес за да оформите едно добре стегнато дупе. Едно добро упражнение което може да правите ежедневно и да имате добро и стегнато дупе, това е изкачването на стъпала. Ако имате време изкачвайте и слизайте по стъпалата поне 5 пъти на ден.

 

Упражнения за стягане на дупе 2

Второто упражнение за стягане на седалищните мускули може да бъде изпълнявано също вкъщи. За изпълнението му обаче ще са ви необходими две гирички. Гирите се вземат в ръце и се застава в изправено положение. От тази поза продължението започва с крачка напред като гърбът стои изправен без да се привежда. Опорния крак се сгъва в областта на коляното. Ходилото е стъпило здраво на пода, а коляното се намира направо. Изходният крак с който сме направили крачка се изблъсква и се връщаме в нормално изходно положение на упражнението за стегнато дупе.

Упражнения за стягане на дупе

Това упражнение се изпълнява с повдигане на бедрата. Изходната позиция на това упражнение за стягане на дупе е ш кучешка поза т.е. тялото е подпряно на колене и длани. Коремните мускули се държат леко обтегнати.  Изпълнение на упражнението  става като единия крак се повдигни до стигане на 90 градуса т.е. докато достигни и стани успореден с на тялото.

При комплексното изпълнение на тези упражнения ще усетете ефекта и как постепенно вашето дупе става все по-стегнато, а и как самочувствието ви ще расте.

Упражнения за стягане на дупе

78
com_content.article
(11 гласа, оценка 4.82 от 5)
Упражнения за стегнато дупе4.82 от 5 от общо 11 гласували.