You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лице

Крем за избелване на лице с коприва

343
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Крем за избелване на лице с коприва5.00 от 5 от общо 1 гласували.


коприваПриготвянето на домашна козметика е хоби на много жени. И въпреки, че идва вече есента и сезона на копривата отдавна е отминал ще ви споделим как да си направите крем за лице от коприва в домашни условия.

Избелване на зъби при зъболекар

341
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Избелване на зъби при зъболекар0 от 5 от общо 0 гласували.


избелване на зъбиКрасивата усмивка означава много неща. От една страна зъбите ни трябва да са добре подредени, без да има изкривявания било то на горната или долната челюст. За да имате здрави зъби те трябва да бъдат непрекъснато следени за кариеси, а ако говорим за наистина брилянтна усмивка няма как да не споменем, че зъбите ни трябва да бъдат бели.

Домашна маска за лице с лимон

313
com_content.category
(1 глас, оценка 3.00 от 5)
Домашна маска за лице с лимон3.00 от 5 от общо 1 гласували.


brychkiЛицето е важна част от тялото на всяка една жена и както всичко останало и за лицето трябва да се грижим. Използването на различни козметични продукти често уврежда или изтощава кожата на лицето поради което периодично трябва да доставяме допълнителни хранителни вещества на епидермалния слой, както и да стимулираме повърхностното кръвообращение по този начин нашето лице ще е по-дълго красиво и без бръчки.

МАСКИ ЗА ЛИЦЕ С ВИНО

265
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
МАСКИ ЗА ЛИЦЕ С ВИНО0 от 5 от общо 0 гласували.


лице виноИЗБЕЛВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ВИНО

Към 150 мл. бяло вино прибавете 1 с.л. ябълков оцет, 1 аспирин разтворен в малко вода, 1 ч.л. липов мед и 1 жълтък. Разбъркайте продуктите и прибавете 3 с.л. зехтин /или други растителни масла/. Положете сместа на лицето и след 30 минути измийте с топла вода. Елексирът е за комбинирана кожа.

Маска против акне с канела и индийско орехче

258
com_content.category
(1 глас, оценка 3.00 от 5)
Маска против акне с канела и индийско орехче3.00 от 5 от общо 1 гласували.


kanela orehМного хора не биха одобрили тази комбинация между индийско орехче и канела, които като че ли са напълно несъвместими, но когато става въпрос за здраве и лечение на различни кожни проблеми по лицето, в това число и акне, маската с канела и индийско орехче е направо великолепна  и върши чудеса!

Страница 3 от 5