You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лице

Маска за лице с тиква

237
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маска за лице с тиква0 от 5 от общо 0 гласували.


maska za liceТиквата е изключително полезен естествен продукт, който за съжаление обаче може да бъде намерен само през късна есен на нашия пазар. Леко подценяван от едни и успешно използван от други жени тиквата бързо навлезе на пазара и най-вече в маските за лице и при маските за коса. Причината се крие в основни вещества намиращи се в тиквата, които карат кожата на лицето да се освежи и да изглади фините бръчки.

Лечение на акне

232
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Лечение на акне0 от 5 от общо 0 гласували.


akne lechenie

Един от най-широко разпространените кожни проблеми е акнето. Диагнозата акне е не само сериозен козметичен проблем, но и медицински засяга не само младежите но и редица възрастни хора. Когато пъпките по лицето и тялото станат в по-голямо количество, най-вероятно става въпрос за акне. Много от родителите не знаят как ефективно да помогнат на децата си и а излекуват акнето.

Младежки пъпки

175
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Младежки пъпки0 от 5 от общо 0 гласували.


akneГоляма част от жените и мъжете с настъпване на тийн възрастта изпадат в паника и ужас от появата на всяка нова пъпка по лицето. В интерес на истината при почти всички хора в тази възраст се появяват младежки пъпки или наричани още акне. Младежките пъпки представляват неприятен козметичен проблем с който борбата е трудно.

Грижа за лицето

171
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Грижа за лицето0 от 5 от общо 0 гласували.


grija za liceЛицето е около 70% от нашата визия по него хората ни запомнят и различават от останалата маса народ. Лицето е израз и на нашия живот и разказва нашата история. Погледнете в огледалото това е вашето лице и вашата история, всяка бръчка носи спомен, всеки белег е сантиментален.

Гимнастика за лице срещу бръчки

137
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Гимнастика за лице срещу бръчки0 от 5 от общо 0 гласували.


lice gimnastika brychkiЖенското лице се нуждае от много грижи, за да бъде красиво, кожата по него опъната и еластичност. Прилагането на маски за лице не е достатъчно условие за да се подържа красиво лицето. Подобно на нашето тяло, когато искаме да е красиво диетата е само механизъм за запазване на теглото или сваляне, но за да бъде и стегнато и красиво трябва да положим и физически упражнения (фитнес, гимнастика, плуване или поне да бягаме).

Страница 4 от 5