You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лице

Медът лекува черните точки

101
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Медът лекува черните точки0 от 5 от общо 0 гласували.


cherni tochki i medЧерните точки по лицето наричани още комедони са един много неприятен козметичен проблем. Висока рискува група за образуването на черни точки (комедони) са мъжете и жените с мазна кожа. Ако посещението при козметика за лечението на този козметичен проблем ви е скъпо ние ви предлагаме един метод с помощта на който ще може да изчистите лицето си.

Комедони - черни точки по лицето

81
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Комедони - черни точки по лицето0 от 5 от общо 0 гласували.


komedoniНаучното наименование на черните точки е комедони. Те представляват един често срещан козметичен проблем. Проблема с черните точки се среща при различните типове кожа на лицето - както суха така и при мазна кожа.

Причина за поява на комедони
Образуването на черните точки по лицето (комедони) се дължи на повишено отделяне на мазен секрет. Отделеното количество мазнина е в пъти повече от нормалното количество отделяно от човек. С нея се изпълват отвърстията на мастните жлези, дразнят епидермалните клетки премесват се с прах и отмрели епидермални клетки и други.

Mаска за лице против акне

46
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Mаска за лице против акне0 от 5 от общо 0 гласували.


maska srestu akneГоляма част от кожата на лицето при жените, а по някога и при мъжете е предразположена към образуването на акне, ако и вие имате проблем с пъпките може да приложите някоя от маските за лице против акне.

Мазна кожа на лицето

29
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Мазна кожа на лицето5.00 от 5 от общо 1 гласували.


lice mazna kojaНа външен вид мазната кожа на лицето дебела, плътна с широки пори през които се отделя мазния секрет. Количеството на секретираните мазнини от кожата на лицето варира и е под влияние на хормоналната и нервната система. Омазняването на кожата на лицето се влияе и от храната, която приемаме, питиетата които пием (примерно консумацията на кола силно повишава омазняването на кожата) и не на последно място от условията на заобикалящата ни външна среда.

Страница 5 от 5