You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лице

Акне – грижи и средства срещу акне

577
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Акне – грижи и средства срещу акне0 от 5 от общо 0 гласували.


liceПрез последните няколко месеца бяхме позабравили темата за проблемната кожа и акне. Причината за това е че през летните месеци слънчевите лъчи нежно галят кожата и я подхранват с витамин Д, а това от своя страна успокоява кожата и намалява интензивността на поява на акне. С идването на по-студените месеци обаче проблема акне отново стои на дневен ред за много подрастващи и жени в зряла възраст. Красивата кожа е символ на красота и нежност и всеки заслужава да я притежава.

Избелване на зъби до бала

447
com_content.category
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Избелване на зъби до бала5.00 от 5 от общо 2 гласували.


избелване на зъбиБала е най-важния момент от живота на момичето и момчето, големи притеснения има около роклята за бала, обувките прическата, грима, но обикновено усмивката се забравя, а какво по-хубаво от усмивка изпълнена с брилянтен блясък. Ще ви дадем няколко прости съвета с помощта на които ще можете да постигнете избелване на зъбите, трябва да знаете, че с домашните материали избелването става бавно, но не и невъзможно.

Маска за лице при акне

436
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маска за лице при акне0 от 5 от общо 0 гласували.


maska zza kosaЛицето на жената е израс на нейната красота, нежното лице и гладката кожа имат нужна от поддръжка. Околко месечния цикъл на жените кожата на лицето се омазняв и се появява акне в резултат на дизбаланса в ендокрината система. През този период е изключително важно жените да подържат по правилен начин кожата на тяхното лице, най-добре е да прилагате маски за лице срещу акне.

НАТУРАЛНИ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ОТ ПРИРОДАТА

406
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
НАТУРАЛНИ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ОТ ПРИРОДАТА0 от 5 от общо 0 гласували.


maski za liceОт недостатъчната влага кожата на лицето се дехидратира, губи своята еластичност и повяхва. Затова всеки ден трябва да приемаме по 2 л. минерална вода, като в това количество не се включват газираните напитки.Най-бързият начин да се освежите, е с натурални маски. С тях ще доставите на кожата необходимите активни съставки, които ще я подхранят. Маските трябва да се правят 3 пъти седмично и резултатите няма да закъснеят.

Упражнения срещу бръчки

345
com_content.category
(1 глас, оценка 4.00 от 5)
Упражнения срещу бръчки4.00 от 5 от общо 1 гласували.


бръчкиВсяка една жена изпитва истински ужас, когато на лицето и се появи каквато и да е било неравност, още по-голяма тревога обаче буди появата на нова бръчка. Причината за това е, че всяка бръчка ни напомня, че времето неумолимо тече и взема всичко от нас включително и красотата.

Страница 2 от 5