You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Коса

Витамини за здрава и хубава коса

288
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Витамини за здрава и хубава коса0 от 5 от общо 0 гласували.


zdrava kosaКакто за кожата, ноктите и за здравето на човека е важно да приемаме един хубав и пълноценен коктейл от витамини. За здрава обемна коса са нужни също витамини. Най-добрият начин да си ги набавим е ако се храним с пълноценна и разнообразна храна, която изобилства от витамини и минерали.

Когато става въпрос обаче за хубава коса има няколко витамина, които са изключително нужни и оказват благотворно въздействие върху косата, когато се приемат ежедневно в нормално количество.

За силна и здрава коса

277
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
За силна и здрава коса0 от 5 от общо 0 гласували.


kosaЗа да имаме здрава и красива коса, за която ще ни завиди всеки е важно не само да изберем подходящ шампоан, но и да знаем как да я измием правилно. Ето и няколко прости правила, които ако спазвате косата ви ще бъде добре измивана, а когато косата е чиста всички стилистични продукти за коса стоят добре!

Косопад при жените и мъжете

245
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Косопад при жените и мъжете0 от 5 от общо 0 гласували.


kosopadДоста често, когато стани въпрос за косопад всички свързват тази дума с плешивостта при мъжете. Косопада не засяга само мъжете, но и един не малак процент от жените. При мъжете липсата на коса лесно се компенсира, чрез избръсване и недостатъка не се личи толкова, но при жените косопадът е свързан и с много странични последици като загуба на самочувствие, намаляване на усещането за женска красота. При всички положения косопада при жените и мъжете е едно много не желано явление.

Витамини за коса

231
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Витамини за коса0 от 5 от общо 0 гласували.


kosa vitaminiМоята коса е моето богатство. Косата на жените и мъжете им придава един вълшебен и загадъчен вид. Жените с добре оформени и здрави коси са много по-желани и харесвани от мъжете. Също е в сила и този факт за мъжете. Тези които са плешиви имат по малки шансове да се преборят за жена в сравнение с тези с красива коса. Често проблемни сезони за косата са есента и пролета. През тези два сезона косопада се засилва.

Маска за коса, която трябва да пробвате

229
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маска за коса, която трябва да пробвате0 от 5 от общо 0 гласували.


коса маскаКогато се запознаваме с нови хора външния ни вид е първото нещо, което прави впечатление и спрямо него ни оценяват. Един от важните елементи на красивия външен вид това е нашата коса. Слабата начупена коса не прави толкова добро впечатление както косата изпълнена с обем и блясък.

Страница 3 от 5