You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Коса

Тайната на красивата коса

196
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Тайната на красивата коса0 от 5 от общо 0 гласували.


kosa stilКосата е един от най-големите козове на всяка една жена. Всички сме виждали жени с буйни, красиви и живи коси и ни се е искало и нашата коса да бъде толкова хубава. Ако и вие сте изпитвали тази завист ще ви помогнем с няколко съвета, който да ви накарат да се гордеете с косата си.

Причини за косопад

145
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Причини за косопад0 от 5 от общо 0 гласували.


prichini za kosopadВсяка жена се гордее с косата си и полага редица грижи за да бъде красива, с обем и да сияе, но въпреки всичко жените правят и редица манипулации с косите си които често водят до изтощаване на косата и най-лошото до косопад! Едва ли има нежно създание, което да не се е сблъскало с този така тежък за всяка една жена проблем косопад!

Маска за коса с яйце

118
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маска за коса с яйце0 от 5 от общо 0 гласували.


maska s qiceАко косата ви е изтощена и суха ви препоръчваме да използвате тази маска за коса. Тя е прекрасна маска за суха коса. Приготвянето и е изключително лесно, а ефекта от нея се вижда само след няколко приложения!

Подхранваща маска за коса

70
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Подхранваща маска за коса0 от 5 от общо 0 гласували.


podhranvasta maska za kosaЗдравата и красива коса изисква редовни грижи. Редовното миене и разресавне са само една част от задължителните процедури по подържането на косата и не изчерпват всички необходими грижи, които всеки трябва да полага. Подхранването на косата става основно чрез хранителните вещества и витаминните които постъпват в организма с храната и посредством кръвта се разнасят до всички части на тялото включително и косата, но допълнителното подаване на витамини и минерали може и трябва са се прави и чрез подхранващи маски за коса.

Маски за коса

61
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маски за коса0 от 5 от общо 0 гласували.


maska za kosaКрасивата коса е символ за подържаната жена. Но красивата и добре подържана коса се постига много трудно, понякога изтощената коса е символ, че организма има недостиг на минерали или витамини, а не рядко и липса на витамини. В такива случай се налага за да запазите красотата на косата да използвате различни маски за коси.

Страница 4 от 5