You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Коса

Бърз растеж на косата

411
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Бърз растеж на косата5.00 от 5 от общо 1 гласували.


растеж на косаВсяка жена иска косата и да расте бързо, но за съжаление малко от жените знаят как да го постигнат. Поради това решихме да напишем една статия със съвети за бърз растеж на косата. Имайте предвид, че най-добре е да съчетаете няколко метода ви препоръчваме да изберете няколко съвета и да ги прилагате периодично.

Косопад - причина и лечение

359
com_content.category
(3 гласа, оценка 2.33 от 5)
Косопад - причина и лечение2.33 от 5 от общо 3 гласували.


kosopadПадането на коса е често срещан проблем както при жените така и при мъжете. Причината за окапването на косата могат да бъдат много различни едни от най-честите срещани причини обаче за появата на този проблем са:

Френска маска за коса с коприва

338
com_content.category
(1 глас, оценка 3.00 от 5)
Френска маска за коса с коприва3.00 от 5 от общо 1 гласували.


kosa maskaКопривата е един от най-цените източници на желязно. Силно се препоръчва консумацията му на хора страдащи от анемия. Копривата обаче намира и широко приложение в съвременната козметична индустрия. Голяма част от продуктите срещу косопад съдържат екстракт от коприва и това не е случайно.

Пърхот лечение от природата

321
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Пърхот лечение от природата0 от 5 от общо 0 гласували.


пърхотПърхота на главата може да се появи поради няколко причини. Една от най-основните това е ниската хигиена. По-рядко причината за поява на пърхот може да бъде нарушен хормонален баланс или различни стресови ситуации, като под стрес се разбира не само психически, но и физически стрес (рязка промяна на температура, влажност или смяна на шампоан).

Маска за коса с тривитаминол

315
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маска за коса с тривитаминол0 от 5 от общо 0 гласували.


маска за косаВсяка истинска дама знае, че красотата на косата е изцяло от нашите ръце, а повечето дами търсещи тайната за здрава коса пълна с обем безспорно са открили тайната маска за коса с тривитаминол. Много от дамите, когато чуят за първи път за тривитаминол обикновено се скептични, защото тази съставка се използва предимно във ветеринарната медицина, но след като веднъж приложат маската за коса с тривитаминол бързо се влюбват в нея и дори се пристрастяват!

Страница 2 от 5