You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Кожа

Фотоепилация – същност и рисковете

525
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Фотоепилация – същност и рисковете0 от 5 от общо 0 гласували.


фотоепилация на кожаПроблемното окосмяване засяга голяма част от населението на България. В модерния свят наличието на косми е нежелано както от жените така и от мъжете, поради което обилното окосмяване се приема за козметичен проблем, а борбата с космите през летните месеци се оказва задача №1 за много българи.

Премахване на разширени капиляри

520
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Премахване на разширени капиляри0 от 5 от общо 0 гласували.


liceПоявата на разширени капиляри е неприятен козметичен проблем, който се среща както при жените така и при мъжете. Областите в които се появяват тези врагове на красивата кожа най-често са областта на лицето, критични области са носът и бузите, а друга ключова област това са краката и най-вече вътрешната част на бедрата.

Старчески петна по кожата

516
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Старчески петна по кожата0 от 5 от общо 0 гласували.


starcheski petna po kojataКрасивото лице с изпъната и нежна кожа е мечта на всяка една жена без значение дали е 20, 30 или повече години. С течение на годините обаче, времето оставя своите отпечатъци върху кожата. Един от първите признаци на старостта това са т.нар. слънчеви или старчески петна. Някои жени наричат тези петна още чернодробни петна.

Бенки по лицето

479
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Бенки по лицето0 от 5 от общо 0 гласували.


benki liceКожата на лицето е чувствителна към външните и вътрешните фактори. Редица от нас носят следите на своето бреме под формата на бръчки по лицето, други имат нежна и гладка кожа като новородени, други имат лунички с които са дарени от Бог, а съвсем други имат бенки по лицето.

Морска сол против целулит – домашни рецепти

476
com_content.category
(1 глас, оценка 3.00 от 5)
Морска сол против целулит – домашни рецепти3.00 от 5 от общо 1 гласували.


целулит морска солМалко хора се замислят за това, колко дарове предоставя природата за да се борим с различни недостатъци на нашето тяло, един от тези дарове е морската сол. Тя е идеално оръжие за всяка жена, която е решила да поведе война с целулита.

Страница 3 от 7