You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Кожа

Целулит кажете му НЕ

448
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Целулит кажете му НЕ5.00 от 5 от общо 1 гласували.


целулитЦелулитът е един от най-сериозните проблеми на съвременната жена. Този проблем според много жени е козметичен, защото пречи на много жени да носят къси поли или панталони и ако всичко през зимата е наред, то притеснението през пролетта и лятото отново завладява ума на много жени. В България всяка четвърта жена на възраст над 25 години има целулит са установили лекарите. Ако и вие сте сред тези жени е добре да знаете, че това не е само козметичен проблем, целулит е и заболяване което засяга съединителната тъкан.

Стрии – врагът на всяка жена

392
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Стрии – врагът на всяка жена0 от 5 от общо 0 гласували.


стрииНеприятните белезникваи линии по кожата са един от най-често срещаните козметични проблеми при жените. По различни статистики се сочи, че между 70 и 90% от жените в световен мащаб имат стрии, но стриите не засягат само жените. Мъжете също не са застраховани срещу появата на линии по кожата си.

Грижа за кожата с орехи, овес и зехтин

374
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Грижа за кожата с орехи, овес и зехтин0 от 5 от общо 0 гласували.


grija-za-kojataОт изключително важно значение за всяка жена е грижата за нейната кожа, особено когато се отнася за грижата за кожата на лицето и бедрата, защото кожата от тези области на нашето тяло са най-чувствителни на годините и килограмите ни.

Аспиринова маска за твоето лице

355
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Аспиринова маска за твоето лице0 от 5 от общо 0 гласували.


aspirinАко сте имали трудни и тежки дни в които не сте успели да обърните подобаващо внимание на лицето си сега е времето да го направите с една маска за лице, която ще почисти нежната кожа на лицето и ще върне мекотата и гладкостта. Домашната аспиринова маска за лице е най-доброто средство за бърза и ефективна грижа за вашето лице.

Розова вода елексир за здраве и красота

339
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Розова вода елексир за здраве и красота0 от 5 от общо 0 гласували.


rozova vodaВ полите на България се твърди, че растат най-лечебните и нежни рози. Малко обаче са българите, които могат да си позволят лукса да си закупят истинско розово масло. Любопитен факт около розовите листа е че един килограм от тях струва колкото един килограм злато и това не е случайно.

Страница 4 от 7