You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Кожа

Бенките определят характера на човек

324
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Бенките определят характера на човек5.00 от 5 от общо 1 гласували.


benkiСпоред древно вярване на индианците бенките са рани от минал живот. Бебета, които са се раждали без бенки обикновено се е смятало, че в предния си живот са били вождове и са били много ценени от племето. Освен това древните индианци тълкували какво ще бъде бебето като порасни в зависимост от разположението на бенките след раждане.

Слънцезащитен крем как да го изберем

297
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Слънцезащитен крем как да го изберем0 от 5 от общо 0 гласували.


слънцеКогато се подготвяме да отидем на басейн или на море заедно с плажната хавлия и слънчевите очила задължително трябва да сложим и слънцезащитен крем. Днеска на пазара има голямо изобилие от кремове за защита от слънцето и хората не знаят, кой точно да изберат и обикновено съблюдават само фактура на защита, но това не е единствения фактор, който оказва роля при защитата на кожата от слънчевите лъчи.

Кожни проблем и лечение

289
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Кожни проблем и лечение0 от 5 от общо 0 гласували.


кожаКожата е огледало на нашия организъм, но също и на душевното ни състояние. Недостатъчен сън, стрес, лошо хранене, душевни проблеми – всичко това оставя следи, особено с напредването на възрастта.

Остаряването прави кожата по-тънка, еластичността й отслабва, появяват се бръчки. Можем да забавим този процес с помощта на лазер, овлажняващи продукти, кремове или лосиони, но не можем напълно да го спрем.

Копринена кожа в домашни условия

272
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Копринена кожа в домашни условия0 от 5 от общо 0 гласували.


кожа копринаВ рамките на няколко статии ще се опитаме да ви помогнем да си приготвите в домашни условия маски и балсами с помощта, на които евтино ще успеете да имате копринено нежна кожа. Много често заобикалящата ни природа (или ако не около нас то на пазара) съдържа всички необходими елементи, за да имате красива нежна и мека кожа, която да радва вас и вашия любим. Кой каза, че трябва да е скъпо, за да е ефективно ето как ще ви оборим:

КОЖАТА ОГЛЕДАЛО НА ВЪТРЕШНИТЕ ОРГАНИ

252
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
КОЖАТА ОГЛЕДАЛО НА ВЪТРЕШНИТЕ ОРГАНИ0 от 5 от общо 0 гласували.


kojaСъс своите 1,5-2 квадратни метра площ кожата представлява най-големият човешки орган. От изключителна важност е фактът, че тя е в непрекъснат досег с околната среда. Поради това кожата е изложена на разнообразни и променливи въздействия на множество фактори от физично /механични, термични, лъчеви/, химично /професионални и битови/ и биологично /микроорганизми, растения и паразити/ естество.

Страница 5 от 7