You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Кожа

Автобронзант за красив тен

135
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Автобронзант за красив тен0 от 5 от общо 0 гласували.


avtobronzantискате да имате красив тен, но нямате много време и не може да отидете на басейн, а почивката на море изглежда мираж ? Има две лесни алтернативи едната е да посетите солариум, а другата да използвате автобронзант.

Автобронзантът е безвредно средство, съдържа оцветяващото вещество дехидроксиацетон, което вещество по химичния си състав влиза в групата на захарите.

Красив тен през лятото

86
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Красив тен през лятото0 от 5 от общо 0 гласували.


ten na kojataС наближаващото лято всеки започва да мисли за море, вълни, плаж и забавление. През летните месеци е и времето на всеки човек да се сдобие с един наистина красив бронзов тен. Най-продължителния спомен от пребиваването на морето, който спомен е видим и за всички останали това е красивия загар на кожата. За да имате обаче красив и здравословен тен е хубаво да спазвате няколко прости правила.

Kакви опасности крият татуировките

74
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Kакви опасности крият татуировките0 от 5 от общо 0 гласували.


tatuirovki tattoТатуировките са писък на модата. Особено в последните 5 години се забелязва бум на желаещите младежи да придобият нов татус на гърба, плешката, шията, пояса или друго място по тялото. Но по последни данни идващи от Португалия се оказва, че татуировките може да се превърнат в нещо опасно ако не се внимава, кой ти я прави.

Суха кожа козметични грижи

37
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Суха кожа козметични грижи0 от 5 от общо 0 гласували.


суха кожаСуха кожа се получава основно тогава, когато има нарушаване на секрецията на кожните жлези. Те отделят по-малко секрет, който не е достатъчен за омазняването на кожата и тя стои суха. Сухата кожа НЕ е добре защитена от влиянието на външните фактори като вятър, прах, слънце, цигарен дим и други. Тази отслабена защита на сухата кожа води до едно непрекъснато олющване на епидермалния слой на кожата.

Витамини за кожа

17
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Витамини за кожа0 от 5 от общо 0 гласували.


kojaЛипсата на витамини се отразява отрицателно на кожата и е сигнален фактор за не здравословното състояние на целия организъм. Безспорен лидер сред Източниците на витамини за организма това е храната, макар и малка част се синтезират и доставят на човека от микроорганизми, а някой като витамин Д се синтезират директно в организма. Кожата за да бъде красива се нуждае от витамини, при липсата на витамини настъпват различни по степен и сила увреждания на кожата. Те са в резултат на увреждане биохимичните обменни процеси в клетките на кожата.

Страница 7 от 7