You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Кожа

Брадавици същност, видове и лечение

576
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Брадавици същност, видове и лечение0 от 5 от общо 0 гласували.


bradavicaБрадавиците са кожни образувания, чието възникване се причинява от човешкия папилома вирус. Човешкия папилома вирус, който причинява появата на брадавици не се предава от човек на човек, това определя и липсата на инфекциозно разпространяване на вируса и често този вид брадавици могат да засегнат само един от членовете на семейството. Характерно е че в общия случай брадавиците се появяват в определена зона на тялото и са локализирани в нея.

Храната помага при акне

567
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Храната помага при акне0 от 5 от общо 0 гласували.


akneМладежките пъпки или наричани още акне са изключително голяма досада не само за тийнейджърите, но и за много жени в зряла възраст. Лечението и справянето на проблема с акнето трябва да е комплексно от изключително важно значение, за намаляване на появата на акне е да поддържаме кожата на лицето чиста, важно обаче е и с какво се храним, защото има храни, които предразполагат кожата към раздразнение и такива, който действа точно обратното успокояват кожата,  като почистват организма и доставят полезни за структурата й елементи.

Окосмяване при жените - причини и как да се справим

559
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Окосмяване при жените - причини и как да се справим0 от 5 от общо 0 гласували.


окосмяване по лицетоВ модерното общество, колкото по-гладка и нежна е кожата на жената, толкова по сексапилна и желана е от мъжете. Но не всички жени са благословени с русоляви, тънки косми. При повечето жени окосмяването е средно, а за нещастие на една малка част от жените имат прекомерно окосмяване или както се говори на жаргон мъжки тип окосмяване.

Бръснене на краката ЗА и ПРОТИВ

550
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Бръснене на краката ЗА и ПРОТИВ0 от 5 от общо 0 гласували.


brysnene na krakataБръсненето е най-лесния и бърз същевременно и най-евтин метод за премахването на космите на краката. Почти всяка една жена и всеки втори мъж е прибягвал до този метод за обезкосмяване. Въпреки, че има толкова много положителни качества все пак, ако не се  бръснем правилно, този метод за премахване на нежеланото окосмяване може да има нежелани странични ефекти.

Лечение на рак на кожата

533
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Лечение на рак на кожата0 от 5 от общо 0 гласували.


Рак на кожата лечениеКожата е най-големия орган в човешкото тяло, за разлика от повечето органи, кожата се намира на повърхността на тялото и е подложена най-интензивно на химични и физични дразнения от околната средна. Най-често срещания фактор за увреждане на човешката кожа това са УВ лъчите на слънцето. Тези лъчи причиняват развитието на рак на кожата.

Страница 2 от 7