You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Ръце и нокти

Гъбички по ноктите

65
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Гъбички по ноктите0 от 5 от общо 0 гласували.


gabichki-po-noktiteЗаразяването с гъбички е изключително лесно. Заразяването с гъбичките може да стане във всяко едно общо помещение като - обща баня, басейн, сауна и други. Лечението на гъбичките е изключително сложно отнема обикновено месец, а за да има 100% ефект и да са убиете всички спори на гъбичките е необходимо да мине поне 3 месеца.

Кожата на ръцете

49
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Кожата на ръцете0 от 5 от общо 0 гласували.


race balsamКожата на ръцете

Ръцете са подложени на голям тормоз в нашето ежедневие. Те са подложени и на въздействието на атмосферните климатичните фактори. Красивата и мека кожа на жената е един задължителен. Ако не знаете как да постигането това ние ще ви помогнем.

Грижа за ноктите

26
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Грижа за ноктите5.00 от 5 от общо 1 гласували.


nokti grijaНакитете представляват естествени рогови образования, които предпазват предната част на пръстите. В днешно време красивите нокти са изключително важен естетичен белег, редица жени полагат множество усилия, за да имат красив маникюр, но понякога това не се получава, защото и ноктите както всяка част от нашето тяло се нуждае от специфична поддръжка. Най-често срещаните проблеми при ноктите това са - бели и тъмни петна по ноктите, нацепването, а по рядко и възпаления. Ако се справите с този проблем ще имате красиви и здрави нокти.

Страница 3 от 3