You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Крака и Педикюр

Пришки по ходилата

102
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Пришки по ходилата0 от 5 от общо 0 гласували.


пришкаПришките представляват неприятен козметичен проблем с който много жени са се сблъсквали. Причината за появата на пришки са две. Едната е механично притриване на кожата, а втората причина за поява на пришките е изгаряне. Ако сте уловили момента на появата на пришката и при допир не усещате силна болка е необходимо да предприемете мерки да предпазите кожата в тази област. Ако пришката е малка може да поставите марля и пластир. Изключително важно е да оставите  раната да диша.

Грижа за краката

88
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Грижа за краката0 от 5 от общо 0 гласували.


grija za krakataЕдин доста често срещан проблем при краката както при жените и два пъти по често са мазолите по краката. Локализацията на мазолите обикновено е в областта на петите и ходилата. Доста хора знаят за мазолите на дланите по ръцете но те се срещат и по ходилата. Мазолите обикновено се появяват в резултат на непрекъснато триене на кожата по ходилото на краката или дланите на ръцете в резултат на този механичен дразнител кожата загрубява образува се дебел рогов слой или т.нар. мазоли

Масаж на краката

39
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Масаж на краката0 от 5 от общо 0 гласували.


масаж кракаМасажът това е едно изпитано и доказало се във времето средство за лечение и профилактика на различни заболявания. Масажа представлява механично дразнение върху специфични точки от нашето тяло. Масажът се прави предимно с ръце, но напредналите технологии предоставиха различни апаратури с които може да се постигне също добър ефект.

Масажът на краката е нещо изключително важно и същевременно приятно нещо. Един енергичен и бърз масаж на краката ще отнеме умората и напрежението от ходилата и ще ги презареди с нова енергия.

Страница 3 от 3