You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Крака и Педикюр

Спа в домашни условия за нашите крака

330
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Спа в домашни условия за нашите крака0 от 5 от общо 0 гласували.


krakaПрез горещите летни дни всяка дама се е обула в удобни сандали или чехли, но удобството на тези обувки сериозно уврежда здравето на нашите ходила. Поради отворения характер на тези обувки, те допускат директно влияние на околната среда върху нашите ходила. Най-силно въздействие имат химичните и физичните фактори, които могат да увредят силно петите и красивия ни педикюр. През летните месеци сериозно се повишава риска от поява на гъбички по ноктите на краката и вероятността за загрубяване и напукване на петите. Ако и при вас тези симптоми са налице е добре да си направите малко процедури с помощта на които да поглезите краката си.

ЗА КРАСИВИ КРАКА

311
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
ЗА КРАСИВИ КРАКА0 от 5 от общо 0 гласували.


кракаПовече от 85% от дамите смятат, че краката са едно от най-големите женски достойнства, привличащи мъжките погледи. За съжаление именно краката, колкото и изящни да са те, са едни от най-големите им кошмари. Оформянето на стройни крака изисква преди всичко постоянство. Да си красив наистина изисква много усилия. И дамите биха си спестили много време и разочарования, ако системно работят за кондицията на своето тяло.

КАК ДА СИ ПРИГОТВИМ ТАОЛЕТНИ ВОДИ

278
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
КАК ДА СИ ПРИГОТВИМ ТАОЛЕТНИ ВОДИ0 от 5 от общо 0 гласували.


ТАОЛЕТНИТЕ ВОДИ ИМАТ ПОЧИСТВАЩО, ОСВЕЖАВАЩО ТОНИЗИРАЩО И ЛЕЧЕБНО ДЕЙСТВИЕ.

Предлагаме ви две рецепти на билкова основа, които можете сами да си направите.

Напукани пети причина и лечение

254
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Напукани пети причина и лечение0 от 5 от общо 0 гласували.


петиНапуканите пети са често срещани проблем при много жени. Най-често проблема се появява през пролетта и лятото и през есента и зимата проблема не е толкова очевиден и леко затихва. Напуканите пети на краката освен козметичен проблем той е и здравословен ако не се вземат подходящи мерки за лечение на напукванията.

Правилен избор на кола маска

228
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Правилен избор на кола маска0 от 5 от общо 0 гласували.


kola-maskaКола маската винаги е била сред най-популярните методи за обезкосмяване. Преминала през много промени и подобрения, вече не е нужно да се ходи на козметик за да се получи желания резултат - Трайно и Перфектно обезкосмяване. За да се справите професионално с нежеланото окосмяване е нужно само да прочетете тази статия и да опитате сами. Нужни са ви нагревател за кола маска, кола маска на ролони, козметична лента и козметично олио.

Страница 2 от 3