You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лекарства без рецепта

ЕЛУДРИЛ / Eludril вода за уста

115
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
ЕЛУДРИЛ / Eludril вода за уста0 от 5 от общо 0 гласували.


eudrilВодата за уста Елудрил се прилага за справяне с висок индекс на зъбна плака и гингивален индекс, освен намаляването на предните два показателя на зъбите, водата за уста Елудрил дезинфекцира устната кухина като редуцира микробното число. Основните активни съставки на Елудрил за почистване на устната кухина са антибактериалния агент - Хлорохексидин, който има действие и срещу зъбната плака. Водата за уста Елудрил има и болкоуспокояващо действие дължащо се на Хлоробутанола в Елудрил.

КЛАРИТИН таблетки 10 мг, CLARITIN tablets 10 mg

98
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
КЛАРИТИН таблетки 10 мг, CLARITIN tablets 10 mg0 от 5 от общо 0 гласували.


klaritinТаблетките КЛАРИТИН съдържат Ioratadine (микронизиран лордатин) и антихистамин (основно вещество което противодейства на повишеното количество хистамин в организма при алергични реакции). Допълнителни неактивни съставки в таблетките Кларитин са:лактоза, магнезиев стеарт и нишесте (царевично).

Шампоан НИЗОРАЛ 60мл.

75
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Шампоан НИЗОРАЛ 60мл.5.00 от 5 от общо 1 гласували.


NizoralШампоан низорал предназначение
Низорал е продукт предназначен за лечението на инфекции по кожата. Инфекциозните причинители срещу които шампоана низорал има ефекиасна употреба са най-вече причинените от гъбички и дрожди инфекции. Шампоан низорал се прилага за лечение на кожни проблеми както по кожата на главата, така и по части от лицето и гръдния кош на човек.
Низорал е подходящ при инфекции със следните прояви:

Climbazole 150 HEGOR

19
com_content.category
(1 глас, оценка 3.00 от 5)
Climbazole 150 HEGOR3.00 от 5 от общо 1 гласували.


hegorПоказания на Climbazole 150 HEGOR
Това е шампоан против пърхот. Той е с висока дерматологична стойност при тежки състояния на пърхот, лишеи по тялото в областта на лицето и гърдите.Опаковката е с количество 150мл.

Състав на Climbazole 150 HEGOR
Climbazole 150 HEGOR се състой от 1,5% Climabazole - това вещество е противогъбично средство с висока ефективност, Това вещество е много подходящо в случаите на резистентност спрямо низорал.

Страница 3 от 3