You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Здраве за жени и мъже

Slimming Aid Evolution чай за отслабване

671
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Slimming Aid Evolution чай за отслабване0 от 5 от общо 0 гласували.


slimming aid evolution чайSlimming Aid Evolution чай за отслабване
Един от най-големите пороци на 21 век това е наднорменото тегло. Често в желанието ни да имаме красиво и добре оформено тяло, като модел от модно списание посягаме към опасни хранителни добавки, които не само, че не ни помагат да отслабнем, а създават и различни здравословни проблеми. В помощ на жените и мъжете, които търсят сигурен начин да свалят излишните килограми създаваме тази статия, за да ви представим продукт, който наистина действа. Това чай за отслабване Slimming Aid Evolution.

Симптоми на гнойна ангина

662
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Симптоми на гнойна ангина0 от 5 от общо 0 гласували.


gnoina anginaСимптоми на гнойна ангина
Гнойната ангина е остро инфекциозно заболяване засягащо горните дихателни пътища. Най-често заболяването се активизира през зимния сезон, но проявата му е възможна и през останалите сезони.  Заболяването гнойна ангина се наблюдава сред пациенти от всички възрастови групи.

Характера ви според дължината на пръстите

659
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Характера ви според дължината на пръстите5.00 от 5 от общо 1 гласували.


Характера ви според дължината на пръстите
Интересен факт е че при хората съществува различна пропорция между дължината на показалецът и безименият пръст. Тази особеност се определя още по време на ембрионалния ни период и зависи от количеството хормони. Може да направите този малък тест, за да определите, какъв е вашия характер.

Целулит - причини за появяването му и методи за лечение

657
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Целулит - причини за появяването му и методи за лечение0 от 5 от общо 0 гласували.


целулитЦелулит - причини за появяването му и методи за лечение
Целулитът представлява кожен проблем. При него кожата се нагъва и се получава т.нар. портокалова кожа. Кожния проблем - целулит е познат на много жени появата му може да стане още през пубертета, при някои жени Целулитът се поява след бременност, а при други чак след менопаузата, но около 90% от жените в даден етап от живата си се зблъксват с този проблем.

За и против енергийните напитки

655
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
За и против енергийните напитки0 от 5 от общо 0 гласували.


energiini napitkiЗа и против енергийните напитки
В днешно време достъпа до енергийните напитки е толкова широк, че можем да си ги закупим от какви ли не места, като се започне от големите супермаркети, кварталните магазини, спирки дори във фитнес залите се продават енергийни напитки. От щандовете надничат различни шарени алуминиеви опаковки с различен грамаж от 220мл. до пласт масови бутилки от по 2л. Колко обаче са полезни и колко са вредни енергийните напитки.

Кръвна група АБ с по-висок риск от Диабет тип 2

654
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Кръвна група АБ с по-висок риск от Диабет тип 20 от 5 от общо 0 гласували.


kryvni grupiКръвна група АБ с по-висок риск от Диабет тип 2
Широко известен факт е че сред основните фактори от които зависи развитието на диабет тип 2 са генетичната предразположеност, наднорменото тегло и стресовия фактор. През последните години редица проучвания установяват връзка между кръвната група и повишения риск от инсулт.

Как да се предпазим от грипа

651
com_content.category
(1 глас, оценка 1.00 от 5)
Как да се предпазим от грипа1.00 от 5 от общо 1 гласували.


gripКак да се предпазим от грипа

 

С настъпването на по-студеното време рязко се увеличава броя на страдащите от вирусни инфекции. Ако сте пропуснали времето в което може да си направите ваксина срещу грип или сте от тази група хора, които смятат че ваксината срещу грип е по-опасна от самия грип, ще ви предложим няколко метода с които да повишите имунната защита на организма и да се предпазите максимално от заразяване с грипен вирус.

Колко са здравословни "ЗДРАВОСЛОВНИТЕ ПРОДУКТИ" - как да четем правилно съдържанието на продуктите

639
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Колко са здравословни "ЗДРАВОСЛОВНИТЕ ПРОДУКТИ" - как да четем правилно съдържанието на продуктите0 от 5 от общо 0 гласували.


produktiПрез 21 век технологиите за производство са се развили изключително много и от обикновена свинска мас вече може да бъде произведен продукт с вид и вкус на сирене, но това да си е обикновена свинска мас. В тази връзка през последните 10 години масово започна рекламирането на така наричащите себе си "Здравословни храни", "здравословни напитки", "Здравословни козметични продукти".

Страница 1 от 15