You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Фитнес упражнения

Сваляне на корем - диета и упражнения

573
com_content.category
(1 глас, оценка 1.00 от 5)
Сваляне на корем - диета и упражнения1.00 от 5 от общо 1 гласували.


koremКорема е една от най-трудните части за оформяне и стягане, но красивата преса било то на жена или мъж е уникално секс и поради това много хора искат да я имат, но малко успяват. Ако и ти исках да имаш стегнат корем и плочки, но все още имаш бирено коремче и излишни мазнини, значи тази програма е точно за теб. Само за 30 дни ако я спазваш ще успееш да покажеш плочки и на твоя корем.

Хранителни добавки за по-големи мускули

572
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Хранителни добавки за по-големи мускули0 от 5 от общо 0 гласували.


мускули и фитнесМного от мъжете посещаващи фитнес залата искат за кратко време да постигнат големи резултати. Оформянето на масивна мускулна маса и релеф обаче не се постига за месец, два, три обикновено за да се постигне добре оформено тяло са нужни години. Професионалните бодибилдъри, за да постигнат формата в която са в момента са започнали още преди 4-5 години.

Бицепс тренировка – упражнения за бицепс

562
com_content.category
(1 глас, оценка 4.00 от 5)
Бицепс тренировка – упражнения за бицепс4.00 от 5 от общо 1 гласували.


упражнения за бицепс, тренировкаБицепса е двуглавия мускул на ръката, той се намира от предната част на раменната кост. Много от мъжете, за които фитнеса е мания искат да постигнат големи резултати имено при бицепса, защото той придава големина на ръцете, води до по-голяма физическа сила и не на последно място големите бицепси действат като афродизиак за жените.

Упражнения за отслабване на дупето и корема

551
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Упражнения за отслабване на дупето и корема5.00 от 5 от общо 1 гласували.


otslabvane koremОбластта на корема и дупето са изключително трудни за поддържани. Особено в сила това са отнася за жените. След преминаването на 23 годишна възраст повечето жени се уверяват сами в това. За да имате плосък корем и стегнато дупе единствения начин е да поддържате фигурата си с упражнения за стягане, а ако имате нужда да стопите някое друго килце в тези области нека да ви представим упражнения за отслабван на дупето и корема.

Тренировка за корем

531
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Тренировка за корем5.00 от 5 от общо 1 гласували.


koremКорема е една от най-трудните за оформяне области от нашето тяло. За разлика от малките групи като бицепса и трицепса и големи мускулни групи гърди и гръб, тренировките за корем трябва да са възможно най-интензивни с голямо разнообрази от упражнения. Ако имате слабо оформена преса или плоския корем въобще липсва е добре да започнете да правите тренировка за корем в края на всяка една отделна тренировка.

Отслабване с упражнения

497
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване с упражнения0 от 5 от общо 0 гласували.


отслабванеАко през последните няколко седмици сте качили някое излишно килец в областта на корема, дупето, бедрата или са ви се появили паласки е нужно да предприемете спешни мерки, да ограничите това наддаване на килограми и най-важното да се предпазите от формирането на целулит или стрии, като в същото време постигнете отслабване.

Как да тренирам правилно за добри резултати

492
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Как да тренирам правилно за добри резултати0 от 5 от общо 0 гласували.


фитнесМного от хората посещаващи фитнес зала имат слаби резултати и бързо се отчайват. До голяма степен това се дължи на неправилни начин на тяхното трениране. За да оформите красиво и релефно тяло, трябва да се спазват определени правила.

Креатин и ползите от него

484
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Креатин и ползите от него0 от 5 от общо 0 гласували.


креатинКреатинът е една от най-широко използваните хранителни добавки. На пазара в България има голям набор от креатин и почти всяка по-известна марка хранителни добавки представя своя продукт като най-добър и най-качествен. Преди да си закупите креатин добре е да прочетете съставките. Много от фирмите пишат 100% чист креатин, но като прочетете внимателно ще видите, че пише в една доза от 5гр. се съдържат 4 грама креатин и 1 грам някакво друго вещество може би таурин, а може и друго. Добре е да си вземате наистина чист креатин в който от 5 грама има 5 грама протеин.

Упражнения за масивен бицепс

474
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за масивен бицепс0 от 5 от общо 0 гласували.


fitnes bicepsМоже би сте забелязали, че на повечето любители спортисти, които посещават фитнес залата бицепсите са добре оформени. Това е нормално тренировката за бицепс е една от най-леките, същевременно напомпва най-добре и резултатите се виждат сравнително бързо. Въпреки това оформянето на масивни - едновременно големи и силни мускули на ръцете не е проста работа.

Бързо сваляне на корема

473
com_content.category
(2 гласа, оценка 4.00 от 5)
Бързо сваляне на корема4.00 от 5 от общо 2 гласували.


koremБързо сваляне на корема

Коремната мускулатура се оформя лесно и бързо, трудно обаче е да се свали излишното количество мазнини, които се натрупват в коремната област. Мазнините от корема, представлявате резервни депа в които се съхранява енергия, която не е била нужна на организма в дадения момент. За да постигнем бързо сваляне на корема, ще е нужно да впрегнем много усилия, но е възможно и абсолютно реално да свалим корема за около месец (това е индивидуално и зависи, от това колко мазнини сте натрупали в корема).

Страница 2 от 6