You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Фитнес упражнения

Бърз растеж на мускулите без химия

472
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Бърз растеж на мускулите без химия0 от 5 от общо 0 гласували.


muskuliБърз растеж на мускулите без химия
Модерно е мъжът да изглежда добре, а това освен приличния и хигиенен външен вид, включва и добре оформено тяло с добре очертани мускули. Натрупването обаче на чиста мускулна маса не е толкова лесно и определено не е толкова бързо колкото си представят хората в самото начало. Ако сте решили, че искате да стегнете тялото си, да оформите мускули ще ви обясним как може да стани това и кои са най-добрите пратки за бърз мускулен растеж.

Бързо отслабване с упражнения

463
com_content.category
(1 глас, оценка 3.00 от 5)
Бързо отслабване с упражнения3.00 от 5 от общо 1 гласували.


otslabvaneБързо отслабване с упражнения
След дълъг период на застой всеки от нас усеща, че има нужда от промяна в живота, а тя най-често започва с желание да отслабнем. Много от хората с излишни килограми знаят, че отслабване е дима, която се изрича лесно, но се постига много трудно и най-вече с много воля. Ето ви един начин с който ще успеете да постигнете бързо отслабване, но само ако го спазвате стриктно!

Стягане на паласки

434
com_content.category
(1 глас, оценка 3.00 от 5)
Стягане на паласки3.00 от 5 от общо 1 гласували.


паласкиПаласките са една от най-чувствителните зони на женския организъм, наричат се още от някои хора любовни дръжки. Наличието им притеснява някои жени, които привидно имат хубаво тяло, но сложат ли дънки веднага си проличават паласките. За да се стегни тази област от женското тяло е необходимо да се правят определени упражнения с чиято помощ за 2 месеца ще успеете да си върнете красивото тяло и ще кажете не на паласките.

Фитнес тренировка за бицепси

433
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Фитнес тренировка за бицепси0 от 5 от общо 0 гласували.


БицепсиБицепса е част от мускулната група на мишницата и е един от най-важните мускули на горния крайник. Латинското му название е Musculus biceps brachii. От наименованието му става ясно, че това е двуглав бицес. В горния си край бицепса се залавя за лопатката и ако трябва да сме още по-точни се залавя за клюновидния израстък на лопатката, а долни край се залавя за костите на предмишницата. Антагонист на бицепса е трицепса. Към функциите на този мускул спадат сгъване на ръката в лакътната става и слабо привеждане в рамената.

Мускулна треска

416
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Мускулна треска0 от 5 от общо 0 гласували.


мускулна трескаЗа мускулната болка след усилена тренировка или голямо физическо натоварване има няколко причини.

 

Първата е млечната киселина, която при аеробно занимание се окислява и се изхвърля от организма. А при силово остава и на следващия ден ни напомня за себе си. Но не сама по себе си, а заедно с други продукти на метаболизма, тя предизвиква задържането на повече вода в мускулните влакна.

За стегнат и гладък корем

365
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
За стегнат и гладък корем 0 от 5 от общо 0 гласували.


korem gladyk stegnatНай-широко използвания метод за стягане на корема това с помощта на упражнения. Упражненията за корем спомагат за стягането не само на мускулите в областта на корема и кръста, но и много от тях помагат за стягане на мускулите на целия крак. Не на последно място упражненията за стягане и гладък корем спомагат и за цялостно отслабване на организма и най-вече на бедрата и корема.

Тренировки на лостове Ден 1

351
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Тренировки на лостове Ден 10 от 5 от общо 0 гласували.


nabirane na lostАко искате да оформите хубаво тяло, но не ви харесва мисълта да посещавате фитнес зала и да си плащате за това, най-добрия начин е да използвате локалните площадки на които има лостове. Най-добре е да има един лост подходящ за набиране и поне една успоредка. Това са всичките ни необходими уреди да изваем добро тяло.

Упражнения за премахване на корем

349
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Упражнения за премахване на корем5.00 от 5 от общо 1 гласували.


корем премахванеКорема е една от най-чувствителните зони на нашето тяло. Образуването на коремче не винаги е съпроводено с цялостно увеличаване на килограмите. Сигурно ви се е случвало доста често да видите слаб мъж или жена с доста добре оформено коремче. Разбира се, че това не е красива гледка и това коремче трябва да изчезне. За да се премахне корема, обаче са нужни значителни усилия. Много от инструкторите във фитнес залите дори предупреждават хората желаещи това, че може да им отнеме дълъг период от време.

Пилатес упражнения

342
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Пилатес упражнения0 от 5 от общо 0 гласували.


пилатесПилатес е изключителен метод за създаване на перфектен физически баланс. В продължение на десетилетия, танцьори, спортисти са използвали метода пилатес да трансформират телата си.


Една от причините методът на Пилатес да е толкова успешен се дължи на произхода му. Неговият създател Джоузеф Пилатес е повлиян от много утвърдени режими за физически упражнения, като бойните изкуства, йогата, гимнастиката. Неговата първоначална концепция за метода е рехабилитация на ранени войници по време на войната. При провеждане на тази рехабилитация  се увеличавала тяхната енергия и мотивация.

Фитнес програма за начинаещи

308
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Фитнес програма за начинаещи 0 от 5 от общо 0 гласували.


fitnesЗа да постигнете желаните резултати във фитнес залата е необходимо още от началото да следвате точна и добре направена програма. Фитнес програмата ще ви помогни да организирате времето си в залата, а не да се лутате из различните уреди и да правите голям брой упражнения, без да постигнете нарастване на мускулната маса. Добре направените фитнес програми обикновено натоварват една голяма мускулна група и една, две малки мускулни групи. Всичко зависи от това какви резултати искате да постигнете и колко време може да отделите, за да спазвате програмата.

Страница 3 от 6