You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Фитнес упражнения

Хранителни добавки истината за тях

300
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Хранителни добавки истината за тях 0 от 5 от общо 0 гласували.


хранителни добавкиПо своята същност хранителните добавки представляват вещества с изкуствен или натурален (естествен) произход. Хранителните добавки нямат пълноценна хранителна стойност и не бива да се заместител на доброто - пълноценно и здравословно хранене. Хранителните добавки може да се добавят в различни хранителни продукти за да подобрят техните качества - от една страна за повишаването на съдържанието на витамини, протеини, а от друга за подобрят структурата на продуктите по време на превозването им.

Бързо отслабване за мъже и жени

299
com_content.category
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бързо отслабване за мъже и жени5.00 от 5 от общо 2 гласували.


Бързо отслабванеАко излишните килограми ви мъчат и вас и искате най-накрая да отслабнете специално за вас е тази статия на тема Бързо отслабване с 5 килограма по-малко. Програмата, която ще ви представим е подходяща за жени на възраст между 23 и 40г. Поради тежкия характер на самата програма за бързо отслабване не се препоръчва за жени, които са раждали в близките седмици, защото липсата на качествена храна в оптимално количество може да доведе до загуба на кърма.

Паласки - стопете ги лесно

298
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Паласки - стопете ги лесно0 от 5 от общо 0 гласували.


паласкиПРОГРАМАТА НА АМЕРИКАНСКАТА ЛЕКАРКА САС Е РАЗРАБОТЕНА НА ОСНОВАТА НА ХРАНИ, БОГАТИ НА МОНОНЕНАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ.

Идеалната преса е мечта на всяка жена. Многобройни диети обещават постигането й, но често резултатите се разминават с очакванията. Програмата на американската диетоложка Синтия Сас предлага революционно решение на проблема – с мазнини. И по-точно с храни, богати на маноненаситени мастни киселини – авокадо, растителни мазнини, ядки и семена, натурален шоколад.

Упражнения за отслабване у дома

296
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за отслабване у дома0 от 5 от общо 0 гласували.


упражнения у домаЕдин интересен факт е, че от затлъстяване страдат преди всичко жените и по-малко мъжете. Причината за това според някои психолози се дължи на нрава и характера на хората. По-избухливите хора са по-слаби и обратно. Ако се замислим има резон в думите им. Често пълничките хора са ни симпатични защото са с добри души, а слабите имат жилав характер. Все пак, за да отслабнете няма да ви препоръчваме да смените характера си, а да използвате няколко упражнения за отслабване в домашни условия.

Отслабване с упражнения за жени

290
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване с упражнения за жени0 от 5 от общо 0 гласували.


otslabvaneЖените са много по-потърпевши от мъжете що се отнася до качване на килограми, а да не говорим, за момента когато решим да отслабнем. Всичко това си има логично обяснение и то се нарича ген. Жените са предразположени след 16 годишна възраст да качват килограми в областта на бедрата, дупето и корема, което са ясните видими белези, че момичето е готово да стане жена. В днешно време обаче мъжете предпочитат не по-плодовитите девойки, а тези които са по-слаби. Ето от къде идва и желанието на всяка една жена да отслабне.

Информация за BCAA аминокиселините

287
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Информация за BCAA аминокиселините5.00 от 5 от общо 1 гласували.


BCAABCAA е съкратената форма на branched-chain amino acid, което преведено на български означава аминокиселини с разклонена верига. Такива BCAA аминокиселини са левцин, изолевцин и валин. Тези BCAA аминокиселини са сред незаменимите аминокиселини за човека. 35% от мускулната маса се дължи именно на тези три разклонени аминокиселини.

СРЕЩУ БОЛКИ В ГЪРБА - ГИМНАСТИКА

280
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
СРЕЩУ БОЛКИ В ГЪРБА - ГИМНАСТИКА5.00 от 5 от общо 1 гласували.


bolki v gyrbaСХВАЩАНИЯТА И БОЛКИТЕ В ГЪРБА СА ОБИЧАЙНО ЯВЛЕНИЕ ПРИ ЗАСЕДНАЛИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ И ПРИЧИНЯВАТ ДОСТА НЕПРИЯТНОСТИ.

Най-лесният начин да преодолеете болежките е да направите гимнастика. Трябват ви само 15 минути на ден, за да се почувствате отлично. Погрижете се и за корема, защото той пази гръбначният стълб.

Отслабване с упражнения

271
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване с упражнения0 от 5 от общо 0 гласували.


отслабване с упражненияКогато слънцето грее така хубаво е време да се замислим как ще ни стоят летните дрехи. Коя жена не би се радвала да се облече в някоя пола и мъжете след нея да се обръщат или в най-простия случай, когато отидем да си изберем нови дрехи да не ни прогонят грубо с нямаме вашия размер. За да не изпадаме в подобни неудобни ситуации е необходимо да се вземем здраво в ръце да изгорим бая калории и мазнини. В началото отслабването е труден процес, но красотата изисква жертви. Вие ще може ли да достигнете мечтаната си цел?

Бързо отслабване с упражнения

264
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Бързо отслабване с упражнения0 от 5 от общо 0 гласували.


byrzo otslabvaneКогато наближава лято трябва бързо да отслабнем, защото през зимата може и да успеем да скрием излишните мазнини, но през лятото на плажа няма как да сторим това. Нужно е да направи нещо за да имаме резултати докато дойде почивката поради тази причина може да се доверите на бързо отслабване с упражнения.

Упражнения за трицепс

241
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за трицепс0 от 5 от общо 0 гласували.


ТрицепсТрицепса е триглав мускул на ръката. Този мускул често, се подлага на претоварване от мъжете и пренебрегван до голяма степен от жените. Основна функция на трицепса е да разгъва лакътната става, а в раменната да осъществява движения назад. Правилните упражнения за подържане на трицепса са много важни поради факта, че с течение на годините този мускул омеква. За да бъде той стегнат и добре оформен през целия ви живот трябва да правите редовни тренировки, за да го поддържате. В тази статия ще ви предложим няколко упражнения за трицепс, които може да ги правите в къщи, без да ви е необходимо специално фитнес оборудване.

Страница 4 от 6