You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Фитнес упражнения

Упражнения за крака - лег преса

221
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за крака - лег преса0 от 5 от общо 0 гласували.


presaМного често мъжете, когато посещават фитнес залата наблягат на мускулите на ръцете, гърдите и гърба като че ли оставят на заден план мускулните групи на краката. В резултат на това понякога се наблюдава силно развита горна част на тялото а краката остават слаби и не до там добре изглеждащи.

Съвети за стегнат корем

201
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Съвети за стегнат корем0 от 5 от общо 0 гласували.


plosko korem4eКоремът е една от най-сексапилните части както при жените така и при мъжете. Плоския и стегнат корем се постигат с много упоритост, упражнения и силна воля преди всичко. Най-лошото, което за корема е това, че е най-склонната част към натрупване на мазнини, от цялото човешко тяло, което прави трудна задача за много хора да го поддържат в секси форма.

УПРАЖНЕНИЯ ЗА НЕЖНИ И КРАСИВИ РЪЦЕ

192
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
УПРАЖНЕНИЯ ЗА НЕЖНИ И КРАСИВИ РЪЦЕ0 от 5 от общо 0 гласували.


упражнения за ръцеМного често, когато отиваме на фитнес или правим гимнастика, забравяме за ръцете. Но те също се нуждаят от тренировка, за да изглеждат във форма.

УПРАЖНЕНИЯ ЗА ТЪНКА ТАЛИЯ И ПЛОСКО КОРЕМЧЕ

191
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
УПРАЖНЕНИЯ ЗА ТЪНКА ТАЛИЯ И ПЛОСКО КОРЕМЧЕ0 от 5 от общо 0 гласували.


 

taliqВсяка жена мечтае да има добре оформена талия и почти никакво коремче. Това не може да се постигне само с диета, необходими са и подходящи упражнения. Практиката показва, че и коремните преси не са достатъчно ефективни. За постигане на нужните резултати са необходими комплексни упражнения.

Упражнения за трицепс - Кофички

182
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за трицепс - Кофички0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniq za tricepsКофичките са широко разпространено упражнение. За изпълнението му е необходимо единствено успоредка и желание. Ако решите да офоримте трицепса си, но нямате достатъчно парички за карта във фитнес залата то може да отидете до близката площадка където 100% ще намерите успоредка.

Мускулна треска Причини

151
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Мускулна треска Причини0 от 5 от общо 0 гласували.


muskulna treskaТова явление е познато на всеки един човек. Обикновено всеки, който започва тепърва с фитнес или желае да се стегни се сблъсква с появата на мускулна треска. Обикновено когато мускулната треска не е силна хората занимаващи се с фитнес дори изпитват удоволствие от наличие на слабата болка в мускулите защото показва, че са тренирали дори са се претренирали!

Упражнения за паласки

148
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за паласки0 от 5 от общо 0 гласували.


palaskiДамския сексапил изисква стегната и добре очертана талия, но когато качим килограми или просто след като сме били стегнати изоставим тялото си то се отпуска и често се образуват паласки или наричани от някой любовни дръжки. Характерно е, че образуването на паласки  в определени периоди от женското развити става по-голяма скорост, а в някои етапи дори и с упражнения паласките се прибират много трудно. Такива периоди са например след раждане, при развитието на вторичните полови белези при жените и прочие.

Упражнения за бицепс за новобранци

133
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за бицепс за новобранци0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniq za bicepsГоляма част от мъжете ходят на фитнес за да оформят няколко основни групи от своето тяло. Тези групи са преди всичко гръб, гърди, корем и не на последно място ръце. Добре оформените ръце, афродизиак за много жени изискват трениране на две основни групи мускули на брахиалната област и най-вече бицепс и трицепс.

Упражнения за гръб

93
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за гръб0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniq grabДобре оформения гръб е като за афродизиак за всяка една жена. Много мъже искат да бъдат като "четирикрилни гардероби". За да успеете да постигнете този така желан успех е необходимо да се тренира здраво. Гребните мускули са сред най-трудните за трениране и оформяне. В статията ви предлагаме някой от най-използваните упражнения за оформяне на гръб във фитнес залата.

Тае бо - модерната сила

91
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Тае бо - модерната сила0 от 5 от общо 0 гласували.


tae boИзключително нашумялата фитнес система Тае бо представлява смесица между бойни изкуства и аеробни упражнения. Основни цели на Тае бо е придобиване на самоконтрол, сила, висока концентрация и дисциплини. Изкуството Тае бо става все по-предпочитан начин, чрез който младите хора успяват лесно да свалят излишни килограми.

Страница 5 от 6