You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Фитнес упражнения

Упражнения срещу целулит

89
com_content.category
(1 глас, оценка 4.00 от 5)
Упражнения срещу целулит4.00 от 5 от общо 1 гласували.


celulitУпражнения за стягане на мускулатурата ще успеят лесно да противодействат на целулита и ще предотвратят по нататъшното му образуване. Както може би много от вас знаят образуването става в резултат на натрупване на излишни мазнини. При жените най-горещи точки за образуване на целулит това са бедрата на краката и корема. Упражненията за целулит са направени за да действат именно в тези области.

Упражнения за стегнато дупе

78
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Упражнения за стегнато дупе5.00 от 5 от общо 1 гласували.


stegnato dupeЖенската фигура изисква да бъде изваяна така, че да съчетава едновременно нежност, но и чаровен сексапил. Една от важните зони за всяка една жена това е нейното дупе. Стегнатото дупе е изключително важно от една страна то се харесва на мъжете, а от друга страна е и символ за подържана жена. Ето защо решихме да ви предложил няколко прости упражнения с които да постигнете едно наистина секси и стегнато дупе.

Упражнения за корем

56
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за корем0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniq za koremПоставени пред избора какво избират мъжете бирено коремче или стегнат корем, над 85% от мъжете избират добре оформен блок на корема. Останалите 15% любители на бирата за нищо на света не се отказват от отпуснатия и значително уголемен корем. Все пак ако и вие сте от тези 85%, ценители на красивата и естетична фигура тази статия е точно за вас. С помощта на упражнения в рамките на няколко месеца ще може да изваят перфектната преса на корема.

Програма за стягане на корем

55
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Програма за стягане на корем0 от 5 от общо 0 гласували.


korem programaКоремната мускулатура е изключително трудна за стягане и оформяне. Трудноста за стягане на тези мускулни групи е, както при жените така и при мъжете. Тази програма, която ви предлагаме ще бъде най-полезна за хора, които тепърва започват активно да се занимават с фитнес. Самата програма е балансирана и е предвидена именно за начинаещи.

Упражнения за гърди

41
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за гърди0 от 5 от общо 0 гласували.


упражнения гърдиБезспорно най-хващащата група мускули това са гърдите. Невероятен е ефекта, когато на плажа имате добре оформен релеф на гърдите и всеки ви загледа. Добре оформените гърди са предпоставка за повишаването на личното ви самочувствие, поради тази причина вие трябва добре да напомпате тази група мускули. Ето и примерна тренировка за гърди.

Упражнения за отслабване

16
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Упражнения за отслабване0 от 5 от общо 0 гласували.


uprajneniq otslabvaneШироко познат факт е, че отслабване без упражнения няма, а полагането на физически усили и правенето на упражнения са ефективно средство не само за отслабване, но и за повишаване на човешкото здраве и придобиване на бодър дух.

Най-честите упражнения за отслабване, които упражнения не са свързани задължително с фитнес залата са:

Аеробика - за много хора аербиката е само за жени, но това не е така. Тя е много полезна и за мъжете, които са си поставили за цел да отслабване. Аеробиката представлява комплекс от упражнения със висока интензивност както се вижда изискващи много въздух, което прави упражненията в аеробиката много полезни не само за отслабване, а дори за запазване на фигурата и стягане на частите на тялото.

Страница 6 от 6