You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диети

Диета за отслабване в жегите

536
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета за отслабване в жегите0 от 5 от общо 0 гласували.


диетаДиета за отслабване в жегите
През горещите летни месеци е най-подходящото време да направим една бърза диета за отслабване с добри резултати. През горещите дни не ни се яде, това е много полезно за жените, които трудно се преборват със жаждата за храна.

Отслабване преди морето

528
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Отслабване преди морето5.00 от 5 от общо 1 гласували.


otslabvane dietaСлънцето пече, времето е горещо, а приятния морски бриз чука на врата, наближава отпуската и съзнанието ви е обзето изцяло от мисълта за приятни изживявания на брега на морето. Започнали сте да стягате куфара, купили сте си нов бански, а е време вече да се замислите за красивата си фигура на плажа!

Диета с праскови

527
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета с праскови0 от 5 от общо 0 гласували.


otslabvane s praskoviПрасковата е един от любимите плодове както на жените, така и на мъжете. С помощта на вкусните праскови ние можем не само да се освежим през горещите летни дни, но и да си направим една страхотна разтоварваща диета с праскови.

Диета с кайсии за отслабване

519
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета с кайсии за отслабване0 от 5 от общо 0 гласували.


кайсии диетаОт първите седмици на юни до последните седмици на август, българите могат да намерят по пазарите един от най-очарователните плодове, а именно кайсиите. Тези свежи жълти плодове внасят разхлада в горещите летни дни, освен да ни по освежат похапването на кайсии ни зарежда с много витамини и минерали и  помага ефективно в борбата с килограмите. Прилагането на една диета с кайсии в рамките на 5 дена спомага да постигнем отслабване в рамките на 2-3 килограма и то главно в областта на корема.

Отслабване с ягоди

499
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване с ягоди0 от 5 от общо 0 гласували.


ягоди отслабванеНа дали има малки деца или големи възрастни хора, които да не обичат вкусът на ягодите. През последните седмици на лятото този плод зрее по нашите ширини, а цената му обикновено е много  ниска. Това прави ягодите един от най-консумираните полодове заедно с черешите през месеците май и юни.

Диета за месец май

486
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета за месец май0 от 5 от общо 0 гласували.


dieta mesec maiМесец май изобилства на пресни зеленчуци. През зимата организма заслабва и сега е момента да си възстановим силите. Тази диета се основава на множество хранения за сметка на количеството приета храна. Усещането за ситост се постига чрез прием на по-голямо количество течности и течни храни, зеленчуци и плодове. През месец май вече има възможност за такъв умерен начин на хранене, който позволява да не се усеща глад и същевременно да се намалява теглото.

Бързо отслабване – Опасности

478
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Бързо отслабване – Опасности0 от 5 от общо 0 гласували.


byrza-dieta-otslabvaneБързо отслабване – Опасности
С наближаването на морето всеки иска да свали излишните килограми и ако може да постигне бързо отслабване. Бързото отслабване обаче крие редица рискове за здравето.

Диета за отслабване с ягоди

475
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета за отслабване с ягоди0 от 5 от общо 0 гласували.


qgodiЕдва ли има човек в България, който да не мечтае за червените пролетни изкушения – ягодите. Освен, че ягодите са много вкусен плод, той идеално се съчетава във всяка една пролетна плодова диета. Ягодите са плод богат на желязо и включването на този плод в ежедневната ви диета би ви дало допълнителни сили, от които със сигурност ще имате нужда, за да се преборите с пролетната умора.

ЛЕКА ДИЕТА

469
com_content.category
(2 гласа, оценка 2.00 от 5)
ЛЕКА ДИЕТА2.00 от 5 от общо 2 гласували.


dietaС тази лека диета спокойно без много усилия могат да се смъкнат 2-3 килограма. Продължителността на леката диета е една седмица. Всеки ден се закусва с кафе или чай без захар, 2 бисквити и парче сирене.

Отслабване бързо с диета

464
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване бързо с диета0 от 5 от общо 0 гласували.


otslabvaneОтслабване бързо с диета

За да се постигне ефективно и бързо отслабване най-добре е да се съчетае диета за бързо отслабване заедно с упражнения. В днешната статия искаме да представим една възможна диета с помощта на която ще постигнете отслабване поне с 4 килограма в рамките само на един месец. Тази диета е добре да правите поне 4 седмици. Имайте в предвид, че при тази диета за отслабване може да имате нужда от приемането на допълнително количество витамини!

Страница 2 от 7