You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диети

Диета за отслабване с извара

462
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета за отслабване с извара0 от 5 от общо 0 гласували.


dieta za otslabvaneЕто, че времето се стопля и се нуждаем от една разтоварваща диета с помощта на която да може да свалим натрупаните излишни килограми. Един от най-добрите избори за тази цел е диета за отслабване с извара. Изварата е един много добър и диетичен продукт с ниско съдържание на въглехидрати и 0гр. мазнини!

Диета с риба

460
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета с риба0 от 5 от общо 0 гласували.


dieta s ribaАко сте привърженици на здравословното и пълноценно хранене, значи тази диета е точно за вас. Според повечето диетолози рибата е една от най-ценните храни в световен мащаб, освен това на различни видове риби се разчита много като се смята, че това е начина да се справим със световния белтъчен глад.

Отслабване за мъже с диета

458
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване за мъже с диета0 от 5 от общо 0 гласували.


отслабване за мъжеВъпреки, че повечето хора смятат, че спазването на диети за отслабване или упражненията за отслабване са само за жени това далеч не е така! Мъжете както и жените могат да качат излишни килограми и да пожелаят да отслабнат. При мъжете свалянето на килограмите обикновено е по-лек и лесен процес отколкото отслабване при жените. Причината за това е, че мъжете имат повече сила и изразходват повече калории.

Диета за подхранване след болест

455
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета за подхранване след болест0 от 5 от общо 0 гласували.


диетаСлед прекарването на грип или друго тежко заболяване, което води до отслабване не само на имунната система, но и на теглото на организма, трябва да се спазва диета, което да подхрани организма и да го възстанови след прекараното заболяване.

Диета с макарони

435
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета с макарони0 от 5 от общо 0 гласували.


dieta s makaroniЗнаете ли , че макароните са нискокалорична храна – 50 гр. сух продукт съдържат 190 калории. Ако изядете един пакет макарони от 400 грама, ще се заредите само с 760 калории.

 

Макароните съдържат и белтъчини – 13-14%. Това подпомага отслабването и превръща тази храна в удобно средство за изгаряне на мазнини, без да страда чистата мускулна маса. Макароните съдържат и бавни захари, които изгарят почти изцяло, но значително бавно. Поради тази причина спортистите консумират макаронени изделия, тъй като възстановяват запасите от глюкоген в мускулите си.

Диета с банан и кисело мляко

428
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета с банан и кисело мляко0 от 5 от общо 0 гласували.


Диета с бананАко искате да разнообразите менюто си с нещо полезно и вкусно тогава ви препоръчваме да пробвате тази хем вкусна, хем приятна и наистина полезна диета с мляко. Прилагането на тази диета е добре да се прави не повече от три дни, защото води до слабителен ефект. От друга страна Консумацията на кисело мляко стимулира чревната микрофлора и това води до подобряване на храносмилането. С тази диета ще намалите подуването на стомаха, ще вкарате храносмилателната система в правилен ход, а дори ще свалите един-два килограма.

Отслабване през зимата

419
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване през зимата0 от 5 от общо 0 гласували.


отслабване през зиматаПовечето хора през зимните месеци се отдават на спокоен живот без напрежение и без много движение, но продължават да консумират същото количество храна. Това няма как да не повлияе на нашата физика обикновено през зимата ние започваме да трупаме излишни килограми докато дойде пролетта и се опитаме да обуем любимия пролетен панталон и той се окаже, че е тесен или си сложим потник, но не ни харесва вече защото паласките са нараснали. Не бива да сте мърливи през зимните месеци и после да търсите начин да постигнете ефективно отслабване. ЗИМАТА е сезона през, който е добре да постигнете това (отслабване).

Диета през зимата за здраве и красота

401
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета през зимата за здраве и красота0 от 5 от общо 0 гласували.


диета през зиматаЗимата е много специфичен сезон. През него движението е по-малко, за сметка на това човек през почивните дни стои затворен вкъщи между четири стени и похапва обилно, което от своя страна води до напълняване. От друга страна ако решим да спазваме диета трябва да сме много внимателни, защото здравата имунна система, устойчива към различни заболявания изисква пълноценен прием на белтъци, витамини и минерали. Поради тази причина всяка една диета през зимата трябва да бъде съставена от професионалист в противен случай може да имате последствия върху здравето си!

ДИЕТА С ТИКВА

398
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
ДИЕТА С ТИКВА0 от 5 от общо 0 гласували.


tikvichkiВ природата има около 900 вида тиква. У нас не се отглеждат толкова мног, но има достатъчно за всеки вкус. Тиквата е унукален продукт, от който можем да си приготвим пълно меню-супа, основно ястие и десерт.

 

Тиквите са не само вкусни, но и изключително полезни. Тиквата съдържа калий, натрий, магнезий, фосфор, желязо, а също така и ценните витамини С, В1, В2, РР.

ДИЕТА ПРИ ЯЗВА И ГАСТРИТ

382
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
ДИЕТА ПРИ ЯЗВА И ГАСТРИТ0 от 5 от общо 0 гласували.


dieta pri qzva i gastritПри смяна на сезоните, точно през есента и пролетта, най-големи здравословни проблеми имат хората, страдащи от язва или гастрит.

 

Според изследвания бактерията хеликобактер пилори причинява язвата. Бактерията е широко разпространена в индустриалните страни. Смята се, че всеки трети е носител, но не е задължително да се разболее.

Страница 3 от 7