You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диети

Отслабване на корема с полезни храни

378
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване на корема с полезни храни0 от 5 от общо 0 гласували.


otslabvane na koremОбластта на корема е проблемна област за много жени и мъже. Натрупването на излишни мазнини в тази област се дължи преди всичко на неправилен режим на живота. Най-рядко срещаната причина за увеличаване на килограмите е генетичната, много по-често срещани са неправилното хранене и липсата на движение. Ако сте твърдо решени да постигнете отслабване на корема ще е необходимо да промените на първо място хранителния си режим и на второ място да изпълнявате упражнения за отслабване или упражнения за стягане на корема.

РАЗТОВАРВАЩА ДИЕТА

370
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
РАЗТОВАРВАЩА ДИЕТА0 от 5 от общо 0 гласували.


raztovarvasta dietaАко през последните няколко дена сте имали поводи да празнувате и сега усещате как стомаха ви е натежал и токсините от погълнатото месо пълзят из тялото ви тогава най-доброто решение за вас е да преминете през една разтоварваща диета. С помощта на тази диета вие не само, че ще прочистите токсините от вашето тяло, ще успеете да си върнете килограмите в перфектните стойности за вас и не на последно място тази разтоварваща диета ще ви зареди с енергия и желание за живот!

Началото на диетата трябва да е НЕДЕЛЯ : – само минерална вода или само плодов сок.

 

Ябълки диета за отслабване

344
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Ябълки диета за отслабване0 от 5 от общо 0 гласували.


ябълки диетаВсяка жена иска да бъде хубава и харесвана. При част от жените обаче килограмите се лепят по-бързо от останалите и за да са винаги перфектни е нужно да спазват диети. Ако и вие сте от групата на тези жени ще ви представим една много проста, лесна но ефективна диета за отслабване с ябълки.

Диета с плодове

332
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета с плодове0 от 5 от общо 0 гласували.


plodoveМного хора в последните няколко месеца се насочиха към използването на диети с плодове и зарязаха традиционните и уж ефикасни протеинови диети за отслабване. Причината много хора да предпочетат диета с плодове е че не само могат да отслабнат лесно с около 2 килограма, но плодовете са богат естествен източник на ценни за организма витамини и минерали. С помощта на плодова диета ще успеете да подхраните косата, кожата и ноктите, за да бъдат здрави и красиви.

ОТСЛАБВАНЕ С АЙРАН

319
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
ОТСЛАБВАНЕ С АЙРАН0 от 5 от общо 0 гласували.


airanПрез летните месеци е идеално да се замислим за килограмите си и най-вече как бихме изглеждали на плажа. Ако отговора е не много добре. Тогава е време да се хванете в ръце и да влезнете в идеалните за вас килограми. Може да отслабнете с диета, упражнения или различни продукти за отслабване. Това което ще ви препоръчаме да се доверите на отслабване с айран. Причината поради, която може да се доверите е че ще успеете за кратко време да отслабнете с поне 3 килограма. Ще пречистите организма си от токсини и ще се чувствате по щастливи.

Отслабване с Пиер Дюкан

307
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Отслабване с Пиер Дюкан0 от 5 от общо 0 гласували.


otslabvaneПрез последните години броя на хората страдащи от затлъстяване в България е все по-голям. Един от възможните механизми с помощта на които може да отслабнете това е диетата за отслабване на Пиер Дюкан. Тази диета се появи на бял свят преди десет години. Бързо събра почитатели и се превърна в бестселър във Франция, където е роден и самия Дюкан.

Как да отслабна успешно

292
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Как да отслабна успешно0 от 5 от общо 0 гласували.


otslabvaneСветът е едно място в което всеки един от нас се социализира и реализира, за да бъдем харесвани, а следователно и по-социални е необходимо да спазваме обществените критерии, а един от тях е, че по-слабите хора са по-харесвани от пухкавите или дебели хора. Когато говорим за слаби разбира се нямаме в предвид кльощави, а хора с нормално телосложение. Ако вашите килограми ви измъчват и искате да отслабнете успешно ще намерите със сигурност полезна информация за различните методи за отслабване.

Диета с череши

284
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета с череши0 от 5 от общо 0 гласували.


dieta s chereshaЕдин от любимите на много българи плод е черешата. Веднага след като почнат да зрее родното производство, много от домакинствата се възползват и накупуват голямо количество череши. Някои от по-практичните домакини обаче се възползват от този период, за да направят една бърза плодова диета. Черешите съдържат един прекрасен микс от витамини, които ще подсили вашата коса, кожа и кости. Освен това черешите ще прочистят вашето тяло от токсини и ще ви помогнат да свалите един - два килограма ако имате нужда.

Плодова диета с ягоди

283
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Плодова диета с ягоди0 от 5 от общо 0 гласували.


qgodiЯгодата е един от най-изкушителните плодове както за малки така и за големи. Сладкият им приятен вкус ни кара да си ги похапваме с удоволствие в късната пролет, но този плод освен вкусен е и полезен за организма ни. В плодът на ягодата се съдържа голямо количество витамин C, който през пролетните месеци, когато ни наляга умора е изключително нужен. Освен, че ще ни подпомогне с умората една плодова диета с ягоди може да ни помогне да свали до 1-2 килограма в рамките на пет дни. Ето ви едно примерно меню за вашата ягодова диета.

Позитивна диета с кисело мляко

253
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Позитивна диета с кисело мляко0 от 5 от общо 0 гласували.


dieta s kiselo mlqkoЛечебната сила на киселото мляко е известна по цял свят и е ценен хранителен продукт считан сред най-важните. Истинското кисело мляко може да ви помогне да отслабнете. В киселото мляко се съдържат нормални бактерии, които служат като пробиотици и подобряват функцията на храносмилателната система. Поради тази причина е добре да се похапва кисело мляко поне три дена в седмицата. Тука обаче възниква въпроса какво кисело мляко както няма истинско мляко. Добра идея е да си го подквасите сами. Единственото и най-доброто кисело мляко е домашно приготвеното.

Страница 4 от 7