You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диети

Диета за сваляне на корем

249
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Диета за сваляне на корем5.00 от 5 от общо 1 гласували.


korem dietaКорема е област от нашето тяло, която се сваля изключително трудно, но за сметка на това качваме много бързо килограми и излишни мазнини именно в тази област както и в областта на любовните дръжки или така известните паласки. Най-добрия начин за изгаряне на излишните мазнини в тези области са безспорно аеробните упражнения, но включването на подходяща диета, която да ограничи приема на излишни мазнини и да подобри приема на белтъци е много важна. Изключително е важно да знаете, че по-време на диетата е забранено да се консумира хляб и газирани напитки.

Лепенки за отслабване

233
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Лепенки за отслабване0 от 5 от общо 0 гласували.


lepenki za otslabvaneМного мъже и жени търсят ефективно и бързо отслабване. Понякога обаче не се замислят, че двете думи ефективни и бързо не се съчетават успешно. Не възможността обаче на хората и в частност най-вече на жените да отслабнат по естествен път ги побутват заслепени да изпробват вълшебни методи за отслабване и най-вече вълшебни хапчета.
Вместо това да се замислят дали все пак е възможно чрез хапче да се отслабне 8кг. за една седмица, ако дори това все пак е възможно повечето хора заслепени от желанието си да отслабнат не се замислят би ли било здравословно толкова скокообразно отслабване.

Диета, коя да изберем

230
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета, коя да изберем0 от 5 от общо 0 гласували.


dietaВ днешно време е изключително модерно да се говори за диети, здравословни режими на хранене, системи и хранителни добавки осигуряващи бързо и безопасно отслабване, но налага ли се винаги да използваме диети или подобни системи за да редуцираме теглото си.

Диета с банани

223
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета с банани0 от 5 от общо 0 гласували.


dieta s bananiЕдин от любимите тропични плодове на българина е банана. Освен много вкусен този плод е подходящ и за редуциране на излишните килограми чрез прилагане на целенасочена диета. Някои от диетолозите дори приемат диетата с банани за протеинова диета, което не е много правилно, защото нивото на протеини в този плод е високо, но въглехидратите надвишават белтъците.

Диета – основни правила за начинаещи

208
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета – основни правила за начинаещи0 от 5 от общо 0 гласували.


dietaМного хора търсещи тайната на красивите и добре оформени и най-вече слаби тела на манекенките, подлагат телата си на изтощителни диети и най-често с обратен ефект – вместо да отслабнат след време качват допълнителни килограми. Поради тази причина ако и вие търсите диета за бързо отслабване внимавайте! Ето и няколко съвети от нас.

Протеинова Диета

199
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Протеинова Диета0 от 5 от общо 0 гласували.


proteinova dietaПротеините са най-важната структурна единица в нашия организъм. Протеините представляват макромолекули съставени от свързването на аминокиселините. Сред хората термина протеини е известен, но още по-популярното му название е белтък. От 1990г. започна да се говори за качеството на храната. Според редица специалисти диетолози и професионални инструктори по бодибилдинг не е достатъчно да консумираме каквато и да е храна, за да задоволим нуждите на организма по-важно дори и от количеството е качеството на храната.

Чай за отслабване - тайната на красотата

189
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Чай за отслабване - тайната на красотата0 от 5 от общо 0 гласували.


chaiСъвременните модни тенденции изискват от жените да са не само красиви, но и да са слаби. Съвременните тенденции в модата обаче не винаги са удобни за всяка една жена особено тези които са заети с работа или учене. От забързания си живот често обаче не им остава време да посетят фитнес залата или да се хранят здравословно. Но трябва ли българската жена да се задоволи с това?

Диета с грозде

185
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета с грозде0 от 5 от общо 0 гласували.


grozde

В разгара на есента зрее един любим плод на много хора - гроздето. Гроздето е любимо не само на любителите на виното, но и на много представители на нежния пол. Нашите диетолози изказват мнението, че гроздето е не само вкусно, но и с негова помощ може да се лишим от 2-3 килограма.

Плодова диета успеха в отслабването

176
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Плодова диета успеха в отслабването0 от 5 от общо 0 гласували.


plodova dietaПлодовата диета наричана от някои диетолози още плодолечение е най-добрата и полезна диета според някои хора. Този вид диета се оказва, че не е трудна за спазване, а същевременно с нея не се изпитва умора или силен глад, а ако са налице тези симптоми те са по на рядко в сравнение с останалите видове диети.

Диета, която помага

167
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета, която помага0 от 5 от общо 0 гласували.


dieta koqto pomagaИзвестният немски лечител Ерман Хер твърди, че е разкрил тайната за успеха на отслабването с диети, за да докаже това той не иска пари от своите пациенти, а иска да изкажат мнението си и постигнати резултати от неговата диета и дали тя наистина помага. Диетата на лечителя Хер не се основава на лишения, а напротив чрез нея човек си хапва добре, тайната на тази диета се крие в синхрона на хранителните продукти и порциите от основните хранителни вещества, които получаваме.

Страница 5 от 7