You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Диети

Бърза диета За и Против

156
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Бърза диета За и Против0 от 5 от общо 0 гласували.


byrza dietaНа редица места и най-вече в интернет се наблюдават крещящи заглавия 5кг. за десет дена, 10 килограма за месец и други цифри на които всички ни се иска, а и голяма част от нас вярват! До днешните дни диетолозите абсолютно отричаха възможността за прилагането на бързи диети. Най-голямата сила и подкрепа е твърдението, че след всяка бърза диета следва нормална реакция на организма да възстанови загубеното, а дори и над него.

Диета с кисело мляко

144
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета с кисело мляко0 от 5 от общо 0 гласували.


dieta s kiselo mlqkoДиетата с кисело мляко е изключително лесна за прилагане. Причина за това, че не изисква кой знае колко голямо разнообрази от хранителни продукти. За целия период на тази диета е необходимо да заредите хладилника с кисело мляко, банани и мюсли.

Млечна диета с доказан резултат

138
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Млечна диета с доказан резултат0 от 5 от общо 0 гласували.


mlechna dietaВ млечните продукти се съдържат калций, белтъчини и други ценни вещества, които са изключително полезни за здравето. Последните научни данни, получени при изследвания свидетелстват за това, че нискокалоричната диета съществено облекчава процеса на загуба на тегло и премахване на излишните мазнини. Учените смятат, че високото съдържание на калций снижава продукцията на калцитриола, което пък от своя страна кара мастните клетки не само да губят мазнина,

Диета за лятото

125
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета за лятото0 от 5 от общо 0 гласували.


dieta lqtoСпазването на хранителен режим (диета) през лятото не никак трудно. През този сезон апетита е понижен и всеки човек може да се възползва за да спазва по-строга диета. Все пак имайте в предвид, че през лятото човек има нужда от добър прием на калории за да подсигури повишеното количество енергия необходимо за топлообмена и охлаждането на тялото.

Чай за отслабване от Джинджифил

103
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Чай за отслабване от Джинджифил0 от 5 от общо 0 гласували.


chai-za-otslabvaneУпотребата на специален джинджифилов чай за отслабване е широко използван метод от редица жени в Европа и САЩ, а в последните години употребата на чайове за отслабване в България става все по-популярна. За първи път чай за отслабване е използван от Източните народи (Китай, Индия и Япония). При тези народи използването на чай не само за отслабване, но и за лечение на различни болести датира от хиляди години.

Лесна диета, която е и полезна

95
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Лесна диета, която е и полезна0 от 5 от общо 0 гласували.


lesna dietaВ забързаното ежедневие често ни се налага да се храним с какви ли не бързи закуски – хамбургери, дюнери, катми или просто някоя вафла. Тези храни обаче безпощадно увреждат нашето здраве и ни карат да трупаме излишни килограми. Поради тази причина ви препоръчваме поне веднъж в месеца да направите тази лесна диета, която е и полезна!

Пролетна диета

67
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Пролетна диета0 от 5 от общо 0 гласували.


пролетна диетаПрез пролетта природата се събужда за едно ново начало. Това е изключително подходящо време да заредите организма си с качествени природни витамини използвайки зеленчуците на пролетта. Тази диета, която ви предлагаме може да ви помогне да свалите до 4кг. на седмица.

Диета през пролета

51
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Диета през пролета0 от 5 от общо 0 гласували.


proletna dietaПрелета е сезона през, които трябва сериозно да се замислите за вашето тяло. След зимата организма има нужда от разтоварване, а като се замислите и за идващото лято и морето трябва да вкарате тялото си в нормите. Една добра идея е да използвате някоя подходяща диета.

Плодова диета

50
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Плодова диета0 от 5 от общо 0 гласували.


plodova dietaДиетата с плодове е една изключително полезна диета, същевременно има голямо разнообрази от възможности за избор на плодове. Хапването на плодове само един ден в седмицата позволява да намалите теглото си до 500г. в по чести случай около 200 - 300 грама от теглото. В случайте в които се прилага плодова диета повече дни в седмицата примерно 3-4 дена, килограмите които ще свалите могат да достигнат до 3кг. за един месец. Често при прилагането на плодова диета резултата не е мигновен, разбира се ако ядете по 5кг плодове на ден ефект на дали ще се наблюдава.

Диети за сърцето

35
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Диети за сърцето5.00 от 5 от общо 1 гласували.


sarceХапвайте по-често плодове поне три пъти дневно. Плодовете ще ви набавят важни витамини, а също така имат важно антиоксиантно действие за организма.

Намалете излишните килограми. свалянето на излишните мазнини ще спомогне да запазите вашето сърце по дълго в добра форма и здраво. С напредването на възрастта вероятността за високо или ниско кръвно е по-малка.

Страница 6 от 7