You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Бременност

Извънматочна бременност, какво трябва да се знае

586
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Извънматочна бременност, какво трябва да се знае0 от 5 от общо 0 гласували.


izvynmatochna bremennostИзвънматочна бременност какво представлява ?
В нормални условия на забременяване, мъжките полови клетки (сперматозоидите) оплождат женската яйцеклетка в маточните тръби или ако трябва да сме още по-конкретни в разширените части на маточните тръби. В следващите 5-7 дена оплодената яйцеклетка, която вече се нарича зигота се спуска към маточната кухина. След този период зиготата се внедрява в стените на матката (т.нар процес на имплантация на яйцеклетката). Когато обаче процеса на имплантация на зиготата стани на различно място, но не и в матката се говори за извънматочна бременност.

Упражнения за бременни жени

558
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Упражнения за бременни жени5.00 от 5 от общо 1 гласували.


bremenni jeni uprajneniqПървите седмици от бременността значително усложняват живота на бъдещата майката. Тези проблеми се срещат не само при жените, които са имали нежелана бременност, но и при тези, които зачеването е било абсолютно желано и целенасочено. Може би тези от вас които вече са родили по едно дете знаят за какво говоря.

Как се зачева момче

537
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Как се зачева момче0 от 5 от общо 0 гласували.


зачеване на момчеКогато една двойка е решила да има дете обикновено пола няма значение, въпроса е жената да зачене успешно, плодът да бъде износен успешно и след раждането детето да бъде здраво и да расте щастливо. Въпреки това не е тайна, че повечето родители предпочитат да имат момче за първо дете. Това е наследство от старото вярване, че момчетата са продължението на рода, наследници на фамилията и прочие. Ако и вие искате да имате момче нека да ви представим няколко хитрини с които ще увеличите шанса да заченете момче, а не момиче.

Бременност първи симптоми

514
com_content.category
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Бременност първи симптоми0 от 5 от общо 0 гласували.


тест за бременностНезависимо дали е желана или не всяка жена трябва да умее да разпознава признаците й. Ето и някои от често срещаните симптоми на бременността.

От какво зависи пола на детето

437
com_content.category
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
От какво зависи пола на детето5.00 от 5 от общо 1 гласували.


mom4eМного от младите хора изказват шеговито желанието си да имат момиченце или момченце. В народо-психологията върлуват различни митове за гадаене какво ще бъде първото дете. Един от най-широко използваните е този, че ако мъжът е бройкал много жени на младини, Бог ще го дари с дъщеря. Истината е обаче, че никой не може да предскаже с точно 100% какво ще бъде детето.

Страница 1 от 4