You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Красота

Премахване на целулит от кожата

656
com_content.section
(2 гласа, оценка 4.00 от 5)
Премахване на целулит от кожата4.00 от 5 от общо 2 гласували.


целуит и портоколаво кожаЦелулитът е заболяване, което засяга преди всичко жените, но понякога се среща и при мъжете.  Първите прояви на целулит при жените могат да започнат в доста млада възраст в практиката е имало случай на момичета на 17-18 години, които имат целулит. Ако прибавим факта, че 71% от жените на възраст над 25години имат целулит превръщат този проблем в основен за доста дами.

Маска за лице с извара

650
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маска за лице с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska za lice s izvaraМаска за лице с извара
През последните седмици наблегнахме изключително много на информацията за ползите от консумацията от извара. Освен изключително високи хранителни стойности, изварата може да се използва и успешно като заместител на скъпите маски за лице.

Маска за коса с извара

649
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маска за коса с извара5.00 от 5 от общо 1 гласували.


maska za kosa s izvaraИзтощена коса ? Съживете я с тази маска за коса с извара

Проблема с изтощената коса е често срещан при жените, които подлагат косата си на различни мъчения - прекалено често боядисване, използването на преса и маша, прекалено често измиване на косата и прочие. Косата може да стои изтощена и без обем в резултат на неправилни хранителни навици - намалена консумация на белтъци, витамини или минерали.

Слънчева алергия - причини за появата

642
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Слънчева алергия - причини за появата5.00 от 5 от общо 1 гласували.


kojaАлергията към слънчевите лъчи е сравнително слабо разпространен кожен проблем. Честотата му на срещане е около 15%, по-често слънчева алергия се наблюдава при жените отколкото при мъжете, а главно от нея страдат малките деца и юношите и значително по-рядко възрастните хора. Въпреки, че обществеността масово нарича този проблем слънчева алергия, той не представлява истинска алергична реакция, защото слънчевите лъчи дразнещи кожата не водят до отделяне на антигени, както при всяка друга алергия.

Обрив причинен от алергия

636
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Обрив причинен от алергия0 от 5 от общо 0 гласували.


obrivОбрив причинен от алергия
Една от най-разпространените форми на алергия това е кожни обрив. Причините за поява на кожна алергия могат да бъдат много и от най-различно естество. Обикновено алергията се дължи на външен фактор - прах, полен от растения допир до химични препарати и алергени, чувствителност към препарати за бита, перилни прахове и прочие.

От какво пожълтяват зъбите

634
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
От какво пожълтяват зъбите5.00 от 5 от общо 1 гласували.


жълти зъбиОт какво пожълтяват зъбите
Всеизвестен факт е че българина е с изключително ниска устна хигиена. Според  80% от нашите сънародници грижата за устата приключва с миенето на зъбите.  Истината обаче е, че дори да си мием  зъбите по 2 пъти на ден те не са достатъчно защитени.

Лепенки за кокоши трън - ефективния лек

632
com_content.section
(1 глас, оценка 1.00 от 5)
Лепенки за кокоши трън - ефективния лек1.00 от 5 от общо 1 гласували.


trynЛепенки за кокоши трън - ефективния лек
Едно от най-досадните кожни заболявания това е кокошия трън.  Появата му обикновено стресира жените и мъжете. Освен сериозен козметичен проблем, кокошия трън е сериозно заболяване. Причината за появата му е известна от десетилетия – човешкия папилома вирус.

Стрии по време на бременност

619
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Стрии по време на бременност5.00 от 5 от общо 2 гласували.


стрииСтриите са проблем както на мъжете, така и на жените. Доказано е, че около 80% от хората имат стрии по тялото си, а малцина са тези, които имат вродена защита на кожата от появата на този коварен неприятел. Най-често стриите се образуват на места, които обичаме да показваме през летните месец - бедра, дупе, в областта на паласките, корема, мишниците. Много от жените, които са в трепетно очакване на своето бебе се притесняват, защото с бременността настъпват козметични проблеми по красивото женско тяло.

Красива усмивка, но КАК

615
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.75 от 5)
Красива усмивка, но КАК4.75 от 5 от общо 4 гласували.


zybiМоже би сте забелязали, че хората, които се усмихват широко са по-добре приемани в обществото, по-харесвани и със сигурност имат по-голям успех в живота. И точно обратна е ситуацията сред хората, които не се усмихват. В България много хора имат дентални проблеми, които не им позволяват да се усмихнат широко, да се разсмеят на глас, а това създава и психически проблеми – притеснение, срамежливост и прочие.

Защо миришат краката

600
com_content.section
(2 гласа, оценка 1.50 от 5)
Защо миришат краката1.50 от 5 от общо 2 гласували.


mirizma ot krakata

Един от основните проблеми на мъжете и жените, който остава неразрешим това е лошата миризма от краката и ако докато носим обувки или маратонки този проблем остава прикрит, то когато събуем обувките и сме в затворено помещение лошата миризма от краката няма как да бъде скрита, ако и вие се питате защо миришат краката ще се опитаме да отговорим на този въпрос.

Страница 1 от 11