You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Лекарства

Чай за отслабване Slimming Aid evolution

675
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Чай за отслабване Slimming Aid evolution0 от 5 от общо 0 гласували.


slimming aid evolutino SLIM&DETOX Пакет  от Slimming Aid evolution

Често се лутаме из интернет и се опитваме да открием най-доброто средство за отслабване – хранителни добавки, сиропи за отслабване и какви ли не други химии с неясен произход и още повече съмнителни Резултати. Ако това се е случило и на вас, нека ви представим нещо ново, не продукт, а цялостна програма и стратегия за отслабван на Slimming Aid Evolution.

Healthpoint Лепенки за отслабване

669
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Healthpoint Лепенки за отслабване 0 от 5 от общо 0 гласували.


jena otslabvane lepenkiЧесто се лутаме из интернет и търсим най-подходящия начин да свалим излишните килограми. От много места ни предлагат различни чудотворни хранителни добавки за мигновено отслабване. Много хора се подлъгват от обещанията да свалят 10кг. за 7 дни без дори да се замислят, че едно подобно скоростно отслабване (дори и да беше възможно) то нямаше да е здравословно. Най-често жените и мъжете с желание да отслабнат остават разочаровани от крайните резултати и посягат към друга хранителна добавка. Няма ли друг начин?

Slimming Aid - Революция в отслабването

645
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Slimming Aid - Революция в отслабването5.00 от 5 от общо 1 гласували.


slimmingSlimming Aid  е една нова,  но бързо нашумяваща хранителна добавка  за контролиране на тегло, завладяваща сърцата на жени и мъже в Европа, а от скоро се предлага и на Българския пазар. Продукт е произведен по най-високи технологии, които непрекъснато следят за качеството. Slimming Aid се произвежда във Великобритания от технологичния гигант Brunel Healthcare.

L-carnitine помощник в отслабванет или враг

630
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
L-carnitine помощник в отслабванет или враг0 от 5 от общо 0 гласували.


dobavkiL-carnitine помощник в отслабванет или враг
L-carnitine е хранителна добавка позната на всеки един човек, който посещава фитнес залата редовно. Тази хранителна добавка се рекламира широка като безопасна и дори полезна за тялото на човек. Популярността на тази добавка расте с всеки изминал ден, дори редица енергийни напитки добавят L-carnitine в своя състав, но зашеметени от рекламата и от незнание редица хора употребяват и препоръчват употребата на L-carnitine когато целта ви е отслабване.

Крем за пети Heel Therapy Balm

430
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Крем за пети Heel Therapy Balm5.00 от 5 от общо 1 гласували.


napukani petiДоказано е че почти 70% от жените в активна възраст страдат от напукани пети. Това заболяване е по-често срещано дори от бича на 21 век затлъстяването. Защо обаче това е толкова голям проблем? Появата на напукани пети е сериозен козметичен проблем с който повечето жени се справят трудно, а голяма част от тях продължават да се лутат в търсене на решение без да го намират.

Derma v10 Продукт за ефективно отслабване

310
com_content.section
(17 гласа, оценка 4.65 от 5)
Derma v10 Продукт за ефективно отслабване4.65 от 5 от общо 17 гласували.


ОтслабванеЛепенките за отслабване Derma v10 се появиха на българския пазар само преди няколко месеца, но безспорно са хит сред жените с доказаните резултати в областта на отслабването. С помощта на лепенките по естествен за организма начин се постига редуциране на теглото и придобиване на навици с помощта на които лесно ще може да задържите желаните от вас килограми. За разлика от различни други продукти за отслабване лепенките Derma v10 не водят до зависимост и постигнатите резултати се запазват в дълъг период от време!

Sos силует за ефективно отслабване

569
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Sos силует за ефективно отслабване5.00 от 5 от общо 1 гласували.


СосЕдин от най-ефективните продукти за отслабване вече се предлага в България и редица жени и мъже могат да се възползват от нея. Това е хранителната добавка SOS силует. За разлика от основните конкуренти на SOS силует, той не е произведен в Китай, а в Европа, подлежи на непрекъснат контрол и е сертифициран от Сертифициран от Института за Хранителни Биоресурси.

ТРИБЕСТАН ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

195
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
ТРИБЕСТАН ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА0 от 5 от общо 0 гласували.


tribestanТРИБЕСТАН табл. 250 мг. * 60

Трибестан е тонизиращо средство помагащо за по-бързо възстановяване след тежки заболявания, физическо и психическо натоварване. Употребата на Трибестан самостоятелно или в съвместна терапия на сексуалните смущения при мъжете води до увеличаване на либидото и продължителността на ерекцията; При мъжете спомага за преодоляване на безплодие в резултат на идиопатична олигоастенотератозооспермия, при имунологичен инфертилитет и др.

Алли камс. 60мг / Alli

172
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Алли камс. 60мг / Alli0 от 5 от общо 0 гласували.


alliКакво представлява продукта Alli
Alli е продукт предназначен за жените и мъжете, които желаят да отслабнат. Този продукт повишава ефективността на отслабването с 50% повече в сравнение с отслабване само с диета. Продукта е предназначен за периферно действие, т.е. действа само на храносмилателната система и почти не се адсорбира от организма (средно около 2% само се адсорбира).

Стрепсилс при болки в гърлото

170
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Стрепсилс при болки в гърлото0 от 5 от общо 0 гласували.


strepsilsСтрепсилс при болки в гърлото

Стрепсилс е лекарствен продукт, които може да бъде закупен от аптекарската мрежа без лекарското предписание. Основното предназначение на Стрепсилс е да облекчава инфекции в устната кухина и гърлото.

Страница 1 от 4