You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Бременност

Рахит при децата симптоми и лечение

506
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Рахит при децата симптоми и лечение5.00 от 5 от общо 2 гласували.


rahit pri decataРахита е заболяване причинено от системния недостиг на витамин Д. Рискова група от развитие на рахит са децата на възраст между 6 и 24 месечна възраст, а при новородени бебета риска от развитие на рахит е много по-малко.

Отслабване след раждане

491
com_content.section
(4 гласа, оценка 4.25 от 5)
Отслабване след раждане4.25 от 5 от общо 4 гласували.


otslabvane bremenostМного жени по време на бременността увеличават значително килограмите си, при някои от жените промяната в теглото може да достигне 100% и над 100% от теглото им преди бременността. Много от жените се притесняват как ще върнат килограмите след като родят и това им се вижда мисия невъзможна.

Раждане с цезарово сечение

488
com_content.section
(1 глас, оценка 1.00 от 5)
Раждане с цезарово сечение1.00 от 5 от общо 1 гласували.


cezarovo sechenieПред много от бъдещите майки стои въпроса, кой начин на раждане да изберат дали по-нормалния, естествен път или с помощта на цезарово сечение. Обикновено при младите майки раждащи за първи път липсва информираност какво точно представлява раждането с цезарово сечение.

КАК ДА НАУЧИМ ДЕТЕТО ДА СЯДА НА ГЪРНЕ

466
com_content.section
(2 гласа, оценка 4.00 от 5)
КАК ДА НАУЧИМ ДЕТЕТО ДА СЯДА НА ГЪРНЕ4.00 от 5 от общо 2 гласували.


dete na gyrneПамперсите са много удобни, но ползването им напоследък се оказва скъпо удоволствие. Освен цената им  друго притеснително относно ползването им се оказва факта, че детето трудно се научава  да ходи на гърне. Родителите трябва да се въоръжат с много търпение и известна доза хитрост за да научат на това детето си.

На какво трябва да научим детето

456
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
На какво трябва да научим детето0 от 5 от общо 0 гласували.


decaДецата трупат успехи или неуспехи в зависимост от това как сме ги възпитали. Що се отнася обаче до възпитанието има някои навици, които трябва да бъдат изграждани още от ранните детски години. Това не са просто приумици за добър и културен начин на живот, те са навици, които помагат на вашето дете да расте и живее здравословно.

Страница 3 от 10