You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Бременност

Подходящи храни за подрастващи

539
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Подходящи храни за подрастващи5.00 от 5 от общо 1 гласували.


otslabvaneПрез тийнейджърските години храната е изключително важна както за момичетата така и за момчетата. Грижата за правилното развитие на подрастващите деца носят изцяло родителите и освен да възпитат тийновете като пълноценни и добри граждани, те трябва да възпитат да ценят качествената храна, да поддържат здрав и красив външен вид. През последните 10 години основен проблем в развитите страни това е наднорменото тегло при децата между 10 и 18 години, като основна тенденция в това е възрастовата граница да пада. А наднорменото тегло при децата води до различни физиологични увреждания най-вече на сърдечно съдовата, дихателната и отделителната система.

Как се зачева момче

537
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Как се зачева момче5.00 от 5 от общо 2 гласували.


зачеване на момчеКогато една двойка е решила да има дете обикновено пола няма значение, въпроса е жената да зачене успешно, плодът да бъде износен успешно и след раждането детето да бъде здраво и да расте щастливо. Въпреки това не е тайна, че повечето родители предпочитат да имат момче за първо дете. Това е наследство от старото вярване, че момчетата са продължението на рода, наследници на фамилията и прочие. Ако и вие искате да имате момче нека да ви представим няколко хитрини с които ще увеличите шанса да заченете момче, а не момиче.

Отит при бебето симптоми

535
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Отит при бебето симптоми5.00 от 5 от общо 1 гласували.


плаещо дте отитЕдна от особеностите на бебета е че много трудно може да разберем какво точно и къде точно ги боли, защото когато изпитват дискомфорт малките слънца просто плачат. Определяне източника на болката, може да бъде направен най-добре от майката, водена от своята интуиция и факта, че тя познава най-добре от всички своето бебе, водена от знанията и опита на педиятъра.

Бременност първи симптоми

514
com_content.section
(1 глас, оценка 4.00 от 5)
Бременност първи симптоми4.00 от 5 от общо 1 гласували.


тест за бременностНезависимо дали е желана или не всяка жена трябва да умее да разпознава признаците й. Ето и някои от често срещаните симптоми на бременността.

Сухо раждане какво е това

507
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Сухо раждане какво е това0 от 5 от общо 0 гласували.


suho rajdaneНормалната последователност на събитията по време на раждане е следния: изтичат околоплодните води, започват родилни контракции, матката се разширява и бебето се ражда. Това е пътя на около 90% от родилките, при останалите 9% обаче изтичането на околоплодните или наричани още от някои родилни води става в период от 24 или 48 часа преди започването на родилните контракции, при 1 % от родилките изтичането на водите може да стане в период повече от два дена преди за почне същинското раждане. Такова раждане при което околоплодните води изтичат много преди започването на контракциите се нарича сухо раждане.

Страница 2 от 10