You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Красота

Бръснене на краката ЗА и ПРОТИВ

550
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Бръснене на краката ЗА и ПРОТИВ5.00 от 5 от общо 2 гласували.


brysnene na krakataБръсненето е най-лесния и бърз същевременно и най-евтин метод за премахването на космите на краката. Почти всяка една жена и всеки втори мъж е прибягвал до този метод за обезкосмяване. Въпреки, че има толкова много положителни качества все пак, ако не се  бръснем правилно, този метод за премахване на нежеланото окосмяване може да има нежелани странични ефекти.

Лесна маска за коса с яйце

549
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Лесна маска за коса с яйце5.00 от 5 от общо 1 гласували.


маска за косаДомашните маски за коса са идеално средство с което да подпомогнете по-бързия растеж на косата, да доставите допълнително количество витамини и минерали, които да подхранят косъма до самата му основа и не на последно място, домашните маски за коси не съдържат никакви консерванти с което подхранването и грижата за косата става по естествен начин, без да се притеснявате от алергични реакции и нежелано химическо натоварване на организма.

Лечение на рак на кожата

533
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Лечение на рак на кожата5.00 от 5 от общо 1 гласували.


Рак на кожата лечениеКожата е най-големия орган в човешкото тяло, за разлика от повечето органи, кожата се намира на повърхността на тялото и е подложена най-интензивно на химични и физични дразнения от околната средна. Най-често срещания фактор за увреждане на човешката кожа това са УВ лъчите на слънцето. Тези лъчи причиняват развитието на рак на кожата.

Фотоепилация – същност и рисковете

525
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Фотоепилация – същност и рисковете5.00 от 5 от общо 2 гласували.


фотоепилация на кожаПроблемното окосмяване засяга голяма част от населението на България. В модерния свят наличието на косми е нежелано както от жените така и от мъжете, поради което обилното окосмяване се приема за козметичен проблем, а борбата с космите през летните месеци се оказва задача №1 за много българи.

Премахване на разширени капиляри

520
com_content.section
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Премахване на разширени капиляри5.00 от 5 от общо 2 гласували.


liceПоявата на разширени капиляри е неприятен козметичен проблем, който се среща както при жените така и при мъжете. Областите в които се появяват тези врагове на красивата кожа най-често са областта на лицето, критични области са носът и бузите, а друга ключова област това са краката и най-вече вътрешната част на бедрата.

Старчески петна по кожата

516
com_content.section
(3 гласа, оценка 4.00 от 5)
Старчески петна по кожата4.00 от 5 от общо 3 гласували.


starcheski petna po kojataКрасивото лице с изпъната и нежна кожа е мечта на всяка една жена без значение дали е 20, 30 или повече години. С течение на годините обаче, времето оставя своите отпечатъци върху кожата. Един от първите признаци на старостта това са т.нар. слънчеви или старчески петна. Някои жени наричат тези петна още чернодробни петна.

Полезни витамини за коса

493
com_content.section
(4 гласа, оценка 5.00 от 5)
Полезни витамини за коса5.00 от 5 от общо 4 гласували.


kosaКосата е важна част от цялостната визия на човек, но през определени периоди от нашия живот, косата започва да губи своя естествен обем, започва по-често да цъфти, окапва и в крайна сметка имаме не толкова приятен и приветлив външен вид. Ако този проблем се наблюдава и при вас е нужно да вземете навременни мерки, преди симптомите да се засилят. Обикновено в началния стадии на окапване и изтощение на косата е достатъчно да повишим количеството на витамините в храната. Но кои витамини са важни за да имаме красива и хубава коса?

Бенки по лицето

479
com_content.section
(7 гласа, оценка 4.29 от 5)
Бенки по лицето4.29 от 5 от общо 7 гласували.


benki liceКожата на лицето е чувствителна към външните и вътрешните фактори. Редица от нас носят следите на своето бреме под формата на бръчки по лицето, други имат нежна и гладка кожа като новородени, други имат лунички с които са дарени от Бог, а съвсем други имат бенки по лицето.

Морска сол против целулит – домашни рецепти

476
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Морска сол против целулит – домашни рецепти5.00 от 5 от общо 1 гласували.


целулит морска солМалко хора се замислят за това, колко дарове предоставя природата за да се борим с различни недостатъци на нашето тяло, един от тези дарове е морската сол. Тя е идеално оръжие за всяка жена, която е решила да поведе война с целулита.

Маска за изтощена коса

471
com_content.section
(2 гласа, оценка 4.50 от 5)
Маска за изтощена коса4.50 от 5 от общо 2 гласували.


maska za kosaМаска за изтощена коса
Косата е важна за всяка една жена, често обаче ние я „тормозим” – често боядисване, използването на сешоар, използването на неподходящи шампоани за коса и ред други причини, които увреждат иначе здравата и красива коса. Ако вашата коса също е изтощена и желаете да върнете блясъка и красотата, желаете да започне да расте по-бързо и да имате по-голям обем – тогава тази маска за коса е вашето решение.

Страница 3 от 11