You are here::
<
 
 
 
 
 
 

Красота

Мазоли на ръцете справете се с тях

459
com_content.section
(6 гласа, оценка 4.83 от 5)
Мазоли на ръцете справете се с тях4.83 от 5 от общо 6 гласували.


mazoliМного от хората с тежка работа са се запознали от близо с мазолите, но мазоли могат да се образуват и при мъже и жени, които не се занимават с тежък физически труд. Обикновено мазолите на ръцете се получават в резултат на механично претъркване на епидермалния кожен слой на ръцете.

Целулит кажете му НЕ

448
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Целулит кажете му НЕ5.00 от 5 от общо 1 гласували.


целулитЦелулитът е един от най-сериозните проблеми на съвременната жена. Този проблем според много жени е козметичен, защото пречи на много жени да носят къси поли или панталони и ако всичко през зимата е наред, то притеснението през пролетта и лятото отново завладява ума на много жени. В България всяка четвърта жена на възраст над 25 години има целулит са установили лекарите. Ако и вие сте сред тези жени е добре да знаете, че това не е само козметичен проблем, целулит е и заболяване което засяга съединителната тъкан.

Избелване на зъби до бала

447
com_content.section
(9 гласа, оценка 4.67 от 5)
Избелване на зъби до бала4.67 от 5 от общо 9 гласували.


избелване на зъбиБала е най-важния момент от живота на момичето и момчето, големи притеснения има около роклята за бала, обувките прическата, грима, но обикновено усмивката се забравя, а какво по-хубаво от усмивка изпълнена с брилянтен блясък. Ще ви дадем няколко прости съвета с помощта на които ще можете да постигнете избелване на зъбите, трябва да знаете, че с домашните материали избелването става бавно, но не и невъзможно.

Маска за лице при акне

436
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Маска за лице при акне0 от 5 от общо 0 гласували.


maska zza kosaЛицето на жената е израс на нейната красота, нежното лице и гладката кожа имат нужна от поддръжка. Околко месечния цикъл на жените кожата на лицето се омазняв и се появява акне в резултат на дизбаланса в ендокрината система. През този период е изключително важно жените да подържат по правилен начин кожата на тяхното лице, най-добре е да прилагате маски за лице срещу акне.

Маникюр при жената

427
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Маникюр при жената5.00 от 5 от общо 1 гласували.


маникюрПовечето жени в днешно време искат да имат красиви нокти, а красивите нокти за тях са с добре оформен маникюр. За добрия маникюр обаче далеч не стига перфектно нанесения лак с красиви шарки, рисунки, камъчета или брокат. За да имаме красив маникюр трябва да поддържаме здравата плочка на нокътя. Ето няколко практични съвета как да имате красив маникюр.

Бърз растеж на косата

411
com_content.section
(3 гласа, оценка 3.33 от 5)
Бърз растеж на косата3.33 от 5 от общо 3 гласували.


растеж на косаВсяка жена иска косата и да расте бързо, но за съжаление малко от жените знаят как да го постигнат. Поради това решихме да напишем една статия със съвети за бърз растеж на косата. Имайте предвид, че най-добре е да съчетаете няколко метода ви препоръчваме да изберете няколко съвета и да ги прилагате периодично.

НАТУРАЛНИ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ОТ ПРИРОДАТА

406
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
НАТУРАЛНИ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ОТ ПРИРОДАТА0 от 5 от общо 0 гласували.


maski za liceОт недостатъчната влага кожата на лицето се дехидратира, губи своята еластичност и повяхва. Затова всеки ден трябва да приемаме по 2 л. минерална вода, като в това количество не се включват газираните напитки.Най-бързият начин да се освежите, е с натурални маски. С тях ще доставите на кожата необходимите активни съставки, които ще я подхранят. Маските трябва да се правят 3 пъти седмично и резултатите няма да закъснеят.

Стрии – врагът на всяка жена

392
com_content.section
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Стрии – врагът на всяка жена5.00 от 5 от общо 1 гласували.


стрииНеприятните белезникваи линии по кожата са един от най-често срещаните козметични проблеми при жените. По различни статистики се сочи, че между 70 и 90% от жените в световен мащаб имат стрии, но стриите не засягат само жените. Мъжете също не са застраховани срещу появата на линии по кожата си.

Гъбички по ноктите на краката

380
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Гъбички по ноктите на краката0 от 5 от общо 0 гласували.


гъбички по ноктитеМедицинският термин на това заболяване носи сложното за изричане име онихомикоза. Това заболяване на ноктите се среща преди всичко при нежната част от човечеството, но това далеч не означава, че мъжете не може а имат гъбички по ноктите. Съотношението жени:мъже страдащи от тази гъбична инфекция е 85:15. Гъбичките по ноктите е заболяване разпространено по целия свят, особено на местата с влажен климат. В глобален мащаб около 15% са носителите на гъбички по ноктите, като почти 40% от жените по света поне веднъж в живота си са имали гъбички по ноктите.

Грижа за кожата с орехи, овес и зехтин

374
com_content.section
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Грижа за кожата с орехи, овес и зехтин0 от 5 от общо 0 гласували.


grija-za-kojataОт изключително важно значение за всяка жена е грижата за нейната кожа, особено когато се отнася за грижата за кожата на лицето и бедрата, защото кожата от тези области на нашето тяло са най-чувствителни на годините и килограмите ни.

Страница 4 от 11